• 瀏覽: 716
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
第二牌子用Smart switch過app到三星機,app data會一起過埋嗎?定每個 App要重新設定過?

熱賣及精選
樓主1,不好意思,搭單問,過完資料後,如果whatsapp入面之前整左好多自製貼圖,係咪會無晒?

問人問題記得要有禮貌,否則不會回覆. ^_^
引用:
原帖由 sonynokia 於 2020-8-25 01:26 PM 發表

第二牌子用Smart switch過app到三星機,app data會一起過埋嗎?定每個 App要重新設定過?
非三星自家app嘅data當然要自行處理啦,例如 whatsapp wechat

引用:
原帖由 fymail 於 2020-8-25 02:34 PM 發表

非三星自家app嘅data當然要自行處理啦,例如 whatsapp wechat
whatsapp、wechat知要,其他app如天文台setting呢?

引用:
原帖由 sonynokia 於 2020-8-25 02:42 PM 發表

whatsapp、wechat知要,其他app如天文台setting呢?
部分app可以

回覆 引用 TOP

我想知Apps入面啲Login同指紋係咪都可以過埋?

引用:
原帖由 Rio_9696 於 2020-8-25 17:03 發表

我想知Apps入面啲Login同指紋係咪都可以過埋?
不可以

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 林小白 於 2020-8-25 01:43 PM 發表

樓主1,不好意思,搭單問,過完資料後,如果whatsapp入面之前整左好多自製貼圖,係咪會無晒?
用whatsapp入邊google drive backup還原…全部係返道

引用:
原帖由 lsl86712 於 2020-8-25 07:18 PM 發表

用whatsapp入邊google drive backup還原…全部係返道
麻煩晒 c 兄

問人問題記得要有禮貌,否則不會回覆. ^_^

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]