• 瀏覽: 4,648
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
如題,謝謝🙏

回覆 引用 TOP

要有Google Play就P30 pro, 自己識裝Google Play 就 P40 pro, 唔會俾錢搵人裝!

引用:
原帖由 soonerorlater 於 2020-9-5 08:39 PM 發表

要有Google Play就P30 pro, 自己識裝Google Play 就 P40 pro, 唔會俾錢搵人裝!
Thx

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soonerorlater 於 2020-9-5 08:39 PM 發表

已經轉左機,有驚艷的感覺

引用:
原帖由 frankdom 於 2020-9-11 08:27 AM 發表

已經轉左機,有驚艷的感覺
Good, 大陸手機來說我用華為及VIVO,曾用過三星及SONY, 都不滿意。

回覆 引用 TOP

上網話p40pro用唔到payme, what’s app, 銀行apps, 係咪真?另外又有人話裝唔到google plaY?

引用:
原帖由 ilovekimchichi 於 2020-9-21 02:28 PM 發表

上網話p40pro用唔到payme, what’s app, 銀行apps, 係咪真?另外又有人話裝唔到google plaY?
銀行app唔知,whatsapp就應該冇問題
習慣下唔用google play其實都ok,反正今日用到聽日都未必用到
佢個market都更新得快同多app

回覆 引用 TOP

有新買新P40 Pro啦
佢個相機真係掂既

引用:
原帖由 man29046 於 2020-9-21 06:27 PM 發表

有新買新P40 Pro啦
佢個相機真係掂既
我覺得如果想買,而家都係時候
我都準備入返部同順便轉埋5G plan

引用:
原帖由 RainyLuv 於 2020-9-21 07:14 PM 發表

我覺得如果想買,而家都係時候
我都準備入返部同順便轉埋5G plan
而家上台出機好似都有D優惠咁,可以睇下

引用:
原帖由 EZERRAbb 於 2020-9-21 07:47 PM 發表

而家上台出機好似都有D優惠咁,可以睇下
岩岩見到3仔話送埋無限4.5G同藍芽耳機,好似都幾實用

引用:
原帖由 RainyLuv 於 2020-9-21 08:55 PM 發表

岩岩見到3仔話送埋無限4.5G同藍芽耳機,好似都幾實用
其實送D野最緊要實用者,唔係都係垃圾

回覆 引用 TOP

我唔等12喇,轉華為好過

回覆 引用 TOP

影相比iPhone 強大,用左8年iPhone 影相,iphone影相真係唔掂。

回覆 引用 TOP

知道用唔用到銀行的app?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]