• 瀏覽: 6,228
  • 回覆: 26
部SE2擺床頭做鬧鐘都壞,幾時出IPHONE 12啊?

可能10月出,見3台都可以係官網登記預訂

我手機都就壞

回覆 引用 TOP

ifc apple store 目測已經過百人排隊

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2020-9-7 05:42 PM 發表

ifc apple store 目測已經過百人排隊
師兄勁野,諗起當年iphone 4既盛世,再睇返今時今日既iphone...

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-9-7 05:52 PM 發表

師兄勁野,諗起當年iphone 4既盛世,再睇返今時今日既iphone...
當年iPhone4勁係好正常 ,ip3同3gs做起左個勢,再加上喬幫主個創新同當年既設計直頭係屈機,nokia仲出緊行symbian系統既n8,當年andorid廠都係起步無耐,最出名係三星galaxy s1代/htc desire/ SE X10 ,後兩部我都有買過,個系統又lag又唔順手

仲未講幾時有發怖會....往年都唔係咁

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-9-7 10:49 AM 發表

部SE2擺床頭做鬧鐘都壞,幾時出IPHONE 12啊?
你系點用嘅呢?鬧鍾都壞了!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大口仔XD板 於 2020-9-7 09:26 PM 發表

當年iPhone4勁係好正常 ,ip3同3gs做起左個勢,再加上喬幫主個創新同當年既設計直頭係屈機,nokia仲出緊行symbian系統既n8,當年andorid廠都係起步無耐,最出名係三星galaxy s1代/htc desire/ SE X10 ,後兩部我都有買過,個系統又lag又唔順手 ...
當時仲係興mobile windows phone。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 homann^^^^ 於 2020-9-8 06:49 AM 發表

仲未講幾時有發怖會....往年都唔係咁
但我見D台都有得登記出機了,應該都唔洗再等好耐掛

引用:
原帖由 人賤天不欺 於 2020-9-8 07:09 PM 發表

但我見D台都有得登記出機了,應該都唔洗再等好耐掛
唔知今年又有冇造邊個台D plan平D呢

引用:
原帖由 lovelykitkateat 於 2020-9-8 07:28 PM 發表

唔知今年又有冇造邊個台D plan平D呢
我估3仔D plan都應該算平既

我諗住登記左先,到時再睇下點
反正又唔洗落訂

引用:
原帖由 lovelykitkateat 於 2020-9-8 08:28 PM 發表

我諗住登記左先,到時再睇下點
反正又唔洗落訂
你都講得岩,反正上網禁幾個制者

回覆 引用 TOP

iphone 12垃圾啊!!

回覆 引用 TOP

主題標籤 #iphone
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]