• 瀏覽: 973
  • 回覆: 10
如果平平地想試下5G,應該揀咩野plan同咩野機好呢?
轉左5G後會唔會用多好多data?

熱賣及精選
5G係就係快左,不過我轉左後又唔覺用多左好多data
基本上100GB一定夠晒我用,我一半都用唔到

回覆 引用 TOP

realme有部5G機幾平,見3台上台月費加98蚊就出到

引用:
原帖由 chanhoi34 於 2020-9-10 06:09 PM 發表

好似幾平喎又,不過未聽過呢個牌子

引用:
原帖由 lsonbb 於 2020-9-10 06:10 PM 發表

好似幾平喎又,不過未聽過呢個牌子
realme係OPPA下面一個band,總部係深圳

引用:
原帖由 chanhoi34 於 2020-9-10 06:14 PM 發表

realme係OPPA下面一個band,總部係深圳
原來係oppo,佢呢幾年D機都好似越做越好
同埋D設計都唔會一式一樣

或者小米10 lite 5G都可以

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chanhoi34 於 2020-9-10 06:09 PM 發表

呢個價有D興趣出返部拎黎開工用喎

回覆 引用 TOP

引用:

咁唔只REALME呢部,華為同小米都有機係100-138/月就出到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lsonbb 於 2020-9-10 06:32 PM 發表

原來係oppo,佢呢幾年D機都好似越做越好
同埋D設計都唔會一式一樣
我就會將貨就價,呢個價本身唔會對部機有咩要求,但性價比高

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lsonbb 於 2020-9-10 06:47 AM 發表

如果平平地想試下5G,應該揀咩野plan同咩野機好呢?
轉左5G後會唔會用多好多data?
買咗………

https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

人仔1399京東直送香港

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]