• 瀏覽: 7,121
  • 回覆: 33
  • 追帖: 1
唔知有無啲咩offer

熱賣及精選
基本上幾個大台都好過3

引用:
原帖由 jackieWingw 於 2020-9-13 19:16 發表

基本上幾個大台都好過3
我就係用緊3 但好似csl smt都唔好 唔知邊個係打手。

引用:
原帖由 godkit 於 2020-9-13 07:17 PM 發表

簡簡單單續約算,你都提左數碼通唔好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 godkit 於 2020-9-13 07:17 PM 發表

我又唔係做電話台sales打乜手?
不過用過CSL同中移動,我就覺得呢兩個台好用過3.

引用:
原帖由 jackieWingw 於 2020-9-13 07:16 PM 發表

基本上幾個大台都好過3
事實係各大台各有各好, 各有長處

引用:
原帖由 jackieWingw 於 2020-9-13 21:54 發表

我又唔係做電話台sales打乜手?
不過用過CSL同中移動,我就覺得呢兩個台好用過3.
我意思出面啲post成日提住打手 我都唔識分 唔好講你 搞到你誤會左 哈

引用:

DISCUSS SMT 出曬名, 不斷話其他台差, 係咁SALES SMT 無敵, 完全同香港係平行時空

引用:
原帖由 godkit 於 2020-9-13 10:17 PM 發表

我意思出面啲post成日提住打手 我都唔識分 唔好講你 搞到你誤會左 哈
好簡單, 只要你批評某啲台就會有一班人彈出嚟話你係打手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Geproduceerd 於 2020-9-13 10:19 PM 發表

DISCUSS SMT 出曬名, 不斷話其他台差, 係咁SALES SMT 無敵, 完全同香港係平行時空
你去連登個電訊台又會變左成班數臭3HK 叫人上SMT

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jackieWingw 於 2020-9-13 07:16 PM 發表

基本上幾個大台都好過3
我由和記用到而家,啱啱又續多兩年,究竟點為之好或唔好?教吓我,因為我仲有個電話號碼係用緊3,十月尾又約滿,拜託🙏

引用:

基本上幾個大台都好過3
又唔係一定既
用過先會知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wsk67 於 2020-9-14 01:46 AM 發表

我由和記用到而家,啱啱又續多兩年,究竟點為之好或唔好?教吓我,因為我仲有個電話號碼係用緊3,十月尾又約滿,拜託🙏
其實幾個台唔會爭太多, 不過我覺得3死位算少

其實

回覆 引用 TOP

3台垃圾收得差

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lokonig 於 2020-9-13 10:15 PM 發表

事實係各大台各有各好, 各有長處
如果個台係差/貴既,到期個客自然會轉台

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]