• 瀏覽: 17,790
  • 回覆: 96
  • 追帖: 3
華為FreeBuds Pro 無線耳機

它雅緻的外型
有“智慧”的頭腦和領先全球的智慧動態降噪功能

9月10日 20:30 內地官網 開啟預售!

唔系呀賣1199咁平...

回覆 引用 TOP

嘩咁似apple airpods pro有無apple有獨立系統呀,有無m1 chips 呀

其實我想知道
怎樣才可以偷取到【未來】的技術
我想偷報紙買彩劵或股票

引用:
原帖由 赤共 於 2020-9-11 12:03 AM 發表

嘩咁似apple airpods pro有無apple有獨立系統呀,有無m1 chips 呀
你記得提 apple 俾專利費俾華為呀!

回覆 引用 TOP

即買!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2020-9-10 11:47 PM 發表

華為FreeBuds Pro 無線耳機

它雅緻的外型
有“智慧”的頭腦和領先全球的智慧動態降噪功能

9月10日 20:30 內地官網 開啟預售!
如果冇logo 仲型

回覆 引用 TOP

得行貨細鋪1千下入手,終於可以換左隻airports 2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2020-9-11 12:30 AM 發表

其實我想知道
怎樣才可以偷取到【未來】的技術
我想偷報紙買彩劵或股票
叮噹時光機!

回覆 引用 TOP

不知香港幾時有呢

回覆 引用 TOP

比FreeBuds 3外型更硬朗,加埋個被動 降噪,十分殺食!
利申FreeBuds 3用家

支持華為!打不死的華為!不怕你追殺的華為!

五大奢求,過一不可!

破壞香港,時代曱甴!

回覆 引用 TOP

頂佢個肺呀!我淨係訂到黑色,本來想要個銀色。多謝樓主!二話不說我已經落咗訂啦。功能好似勁過Airpod添可以同時連接兩個機然後自動切換,仲有智能選擇降噪水平,自動智能選擇降噪水平係我最想要嘅功能。

我反而期待matepod..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ruylive 於 2020-9-13 10:54 PM 發表

頂佢個肺呀!我淨係訂到黑色,本來想要個銀色。多謝樓主!二話不說我已經落咗訂啦。功能好似勁過Airpod添可以同時連接兩個機然後自動切換,仲有智能選擇降噪水平,自動智能選擇降噪水平係我最想要嘅功能。 ...
齋憑哩一個功能,我估又係各大牌子爭住要加喇

主題標籤 #huawei #華為
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]