• 瀏覽: 8,032
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
頭先見到,攞去service center會唔會有得搞 ......

回覆 引用 TOP

頭14日就話一換一,之後就唔知換機定換背板

[退役車特集第五回]時代·終結
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25770135
引用:
原帖由 szeto903 於 2020-9-13 11:50 AM 發表

頭14日就話一換一,之後就唔知換機定換背板
過咗14日啦,我聽日上去問吓再update大家

回覆 引用 TOP

乜咁易甩漆?

麻煩update 我都甩

回覆 引用 TOP

部機死症冇得搞,不過呢到好多師兄話自己部機冇甩過,你可以向佢地請教下

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-9-13 10:20 PM 發表

部機死症冇得搞,不過呢到好多師兄話自己部機冇甩過,你可以向佢地請教下
可能睇彩數啦…但sony D QC咁差咁!!!

引用:
原帖由 FREEDOM292000 於 2020-9-13 14:51 發表

乜咁易甩漆?
有批機懷疑趕出貨先搞成咁

[退役車特集第五回]時代·終結
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25770135

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FREEDOM292000 於 2020-9-14 12:34 AM 發表

可能睇彩數啦…但sony D QC咁差咁!!!
之前有人話索尼造工好我笑而不語

用紫色,頭一個月冇事,用完消毒紙巾抺過就開始甩,之後都直接用水洗就冇再惡化

回覆 引用 TOP

一代有冇呢個問題?

強烈建議香港政府:
delete from 公屋輪侯表 where 香港身份証號碼 in
(select 香港身份証號碼 from 薪俸稅人士
  where 年收入/12 >= (select 個人申請收入 from 公屋申請資格));

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-9-14 09:45 AM 發表

之前有人話索尼造工好我笑而不語
我暫時未甩…但我都驚甩漆

回覆 引用 TOP

琴日攞去整,佢話無得換新機,只可以幫我換背板,今朝已經攞返

引用:
原帖由 我要做樓奴2.0 於 2020-9-15 08:40 PM 發表

琴日攞去整,佢話無得換新機,只可以幫我換背板,今朝已經攞返
駛唔駛洗機?

引用:
原帖由 Enzo2012 於 15-9-2020 23:13 發表

駛唔駛洗機?
如果係以往一貫做法,一定幫你洗機。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #sony #xperia
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]