• 瀏覽: 59,673
  • 回覆: 648
  • 追帖: 24
Note 20集中帖(2)話咁快又爆,開(3)啦!

用咗N20U兩星期有多,暫時我都幾滿意。本來有考慮過換Z Fold2,但佢只有單sim唔啱我需要,咁繼續開心使用N20U啦!

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:
(手機) iPhone 8,Galaxy Note 20 Ultra
(平板) iPad Pro 11
(電腦) Macbook Pro 16
準備入手:-
好嘢!第3版啦!
用落感覺比note10好

引用:
原帖由 林燊 於 2020-9-13 10:45 PM 發表

好嘢!第3版啦!
用落感覺比note10好
主要邊方面覺得比上一代好呢?

現時持有:
(手機) iPhone 8,Galaxy Note 20 Ultra
我用左咁多代曲mon,而家Note 20反而唔係咁習慣平mon

引用:
原帖由 a_bit 於 2020-9-13 10:49 PM 發表

我用左咁多代曲mon,而家Note 20反而唔係咁習慣平mon
我之前用過S10e真係重新愛上平mon

現時持有:
引用:
原帖由 lafy 於 2020-9-13 10:58 PM 發表

我之前用過S10e真係重新愛上平mon
我都係鍾意曲mon多啲

今快就第三版
好似比上年Note10仲熱鬧好多

現役
1.Galaxy Note 20 Ultra 黑 [12+256]
2.Galaxy Note 10+ 幻光 [12+256]
3.S8+ 藍 [6+128]
4.Nintendo Switch [紅藍]
5.Galaxy Watch 46mm
6.Galaxy Buds+
已退役
S2
S3
Note2
Note3
S7 Edge
Galaxy Note 9 藍 [8+512]  
引用:
原帖由 a_bit 於 2020-9-13 10:49 PM 發表

相反我用左好多年iPhone 而家用曲mon覺得好正

回覆 引用 TOP

我29號登記仲未收到email galaxy bud live,打上客戶服務中心話處理中,見到廣告訂note20改送bud+,會唔會live缺貨

引用:
原帖由 山上浪漫的工人 於 2020-9-13 11:26 PM 發表

我29號登記仲未收到email galaxy bud live,打上客戶服務中心話處理中,見到廣告訂note20改送bud+,會唔會live缺貨
早鳥優惠完咗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 a_bit 於 2020-9-13 11:10 PM 發表

我都係鍾意曲mon多啲
我都係鍾意曲mon多啲

【♡ღ  昨日已逝‧明日是迷‧活在今天‧盡力而為 ღ♡】

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dicky522 於 2020-9-13 23:16 發表

今快就第三版
好似比上年Note10仲熱鬧好多
因為大部分人都未收到Buds live🤣

Air/真心為妳
引用:
原帖由 syslcm 於 2020-9-13 11:33 PM 發表

因為大部分人都未收到Buds live🤣
我上個禮拜就收到了

現役
1.Galaxy Note 20 Ultra 黑 [12+256]
2.Galaxy Note 10+ 幻光 [12+256]
3.S8+ 藍 [6+128]
4.Nintendo Switch [紅藍]
5.Galaxy Watch 46mm
6.Galaxy Buds+
已退役
S2
S3
Note2
Note3
S7 Edge
Galaxy Note 9 藍 [8+512]  

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山上浪漫的工人 於 2020-9-13 11:26 PM 發表

我28號登記,早幾日收到email,未收到順豐通知

現時持有:

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lafy 於 2020-9-13 10:46 PM 發表

主要邊方面覺得比上一代好呢?
夜拍比10好,
另外10個mon睇到好眼攰,S20同n20u都無咁問題……

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]