• 瀏覽: 1,160
  • 回覆: 13
FB 個電郵鎖左,  FB 舊密碼冇左
手機冇log out, 所以仲用到, 但改唔到密碼,
請問有冇app可以取返密碼,
或者街外有冇舖頭做呢d野

熱賣及精選
引用:
原帖由 mch411 於 2020-9-15 10:44 PM 發表

FB 個電郵鎖左,  FB 舊密碼冇左
手機冇log out, 所以仲用到, 但改唔到密碼,
請問有冇app可以取返密碼,
或者街外有冇舖頭做呢d野
你畀返部手機人啦!

fb 點解會改唔到密碼?因為你根本唔知主人個舊密碼,又唔知人哋個電郵密碼

引用:
原帖由 babaero 於 2020-9-15 10:59 PM 發表

你畀返部手機人啦!

fb 點解會改唔到密碼?因為你根本唔知主人個舊密碼,又唔知人哋個電郵密碼

唔好以為人人都係賊, 部手機係我老婆大人,
佢唔記得密碼又想換手機, 華為換華為新手機可以過密碼,
但佢想轉三星怕login唔返, 日日煩住我, 我先上泥請教下大家,
因為註冊電郵為左開fb而新開, 當年係唔可以用手機註冊fb

引用:
原帖由 mch411 於 2020-9-15 11:07 PM 發表

唔好以為人人都係賊, 部手機係我老婆大人,
佢唔記得密碼又想換手機, 華為換華為新手機可以過密碼,
但佢想轉三星怕login唔返, 日日煩住我, 我先上泥請教下大家,
因為註冊電郵為左開fb而新開, 當年係唔可以用手機註冊fb ...
呢個世界係好多賊嘅,特別係啲賤男偷條女帳戶睇,當然,賊又點會自己係賊

引用:
原帖由 babaero 於 2020-9-15 11:10 PM 發表

呢個世界係好多賊嘅,特別係啲賤男偷條女帳戶睇,當然,賊又點會自己係賊
你 win, ok?

引用:
原帖由 mch411 於 2020-9-15 11:11 PM 發表

你 win, ok?
試下呢度得唔得,唔得都法

引用:
原帖由 babaero 於 2020-9-15 11:13 PM 發表

試下呢度得唔得,唔得都法

都係要入密碼, set up 加電話號碼或者加電郵一樣要入密碼,
最慘係佢之前自己改左密碼又冇係屋企部電腦上fb,
個chrome record係舊密碼, 先謝過師兄

引用:
原帖由 mch411 於 2020-9-15 11:20 PM 發表

都係要入密碼, set up 加電話號碼或者加電郵一樣要入密碼,
最慘係佢之前自己改左密碼又冇係屋企部電腦上fb,
個chrome record係舊密碼, 先謝過師兄
女人就係咁,唔識又賴叻…

引用:
原帖由 babaero 於 2020-9-15 11:21 PM 發表

女人就係咁,唔識又賴叻…
叫佢開過一個fb, 塊面黑過鑊撈

回覆 引用 TOP

女人記password就好似低能咁,記你做錯嘅事就可以記一世。

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-9-16 07:49 AM 發表

女人記password就好似低能咁,記你做錯嘅事就可以記一世。
報告師兄, 加電郵要PASSWORD, 加多一個電話唔使PASSWORD,
最後加埋我個電話落去, 再去網頁版FORGET PASSWORD,
可以選重建密碼SEND去我手機, (之前只可以選SEND去舊電郵),
不過之前老婆選雙重認証, 所以FB SEND左兩個驗證碼去兩部手機,
要入晒兩個驗證碼改到PASSWORD, 成功

引用:
原帖由 mch411 於 2020-9-16 08:31 AM 發表

報告師兄, 加電郵要PASSWORD, 加多一個電話唔使PASSWORD,
最後加埋我個電話落去, 再去網頁版FORGET PASSWORD,
可以選重建密碼SEND去我手機, (之前只可以選SEND去舊電郵),
不過之前老婆選雙重認証, 所以FB SEND左兩個驗證碼去兩部手機,
要入晒兩個驗證碼改到PASSWORD, 成功 ...
做男人真辛苦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mch411 於 2020-9-16 08:31 AM 發表

要入晒兩個驗證碼改到PASSWORD, 成功 ...
我昨天試過加電話要密碼㗎????

回覆 引用 TOP

通常叫人寫低密碼同叫人備份資料一樣,永沒有人聽,通常一換機或死hdd就問怎做,日日和大論壇都有人問,現代人個個有10個8個密碼,不寫低又怎會記得,個個以為自己是神童,基本上一個月沒入密碼,大部份人都會不記得

盛衰交替,物極必反

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]