• 瀏覽: 1,759
  • 回覆: 15
想問下有冇人用緊呢部?
見佢平平地又有5g,粒U又唔差,想試下咁

回覆 引用 TOP

中階機,大mon大電,粒U學你講都唔差
而家呢個價可以一試

回覆 引用 TOP

係咪無google?

回覆 引用 TOP

用緊HMS,未習慣,但係部機OK既,GMS有些常用的app要apk下載,但風險由自己決定。

引用:
原帖由 波士早晨 於 2020-9-16 11:31 AM 發表

用緊HMS,未習慣,但係部機OK既,GMS有些常用的app要apk下載,但風險由自己決定。
我平時都裝開apk,應該問題不大既
如果換機就想一次過換埋5G plan咁

引用:
原帖由 GraceBBBBB 於 2020-9-16 11:32 AM 發表

我平時都裝開apk,應該問題不大既
如果換機就想一次過換埋5G plan咁
用緊中移動大灣區 plan免費升級暫用5G到今年。

呢部機係算平,3台上台加138/月就出到

可能GMS 對我影響不大,開心使用中。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chanhoi34 於 2020-9-16 11:46 AM 發表

咁又唔算貴喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 波士早晨 於 2020-9-16 11:31 AM 發表

可以搵aurora store, 類似play store, 加埋華為程式市場,大部份app都搵到,雖然要gms架構嘅app都有些是裝唔到

引用:
原帖由 TWSK73 於 2020-9-16 11:25 PM 發表

可以搵aurora store, 類似play store, 加埋華為程式市場,大部份app都搵到,雖然要gms架構嘅app都有些是裝唔到
收到!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TWSK73 於 2020-9-16 11:25 PM 發表

佢個市場其實都算多app同更新快

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chanhoi34 於 2020-9-16 11:46 AM 發表

佢D 5G plan加埋都唔算貴既

引用:

有小米/華為機加98蚊出到tim,呢d入門機來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovelykitkateat 於 2020-9-17 12:26 AM 發表

佢D 5G plan加埋都唔算貴既
388蚊100GB,考慮埋出機既話唔算貴既

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]