• 瀏覽: 1,359
  • 回覆: 17
我已經唔用佢啲野,但係佢重食緊我啲電。

附件

Screenshot_20200923-104951.png(88 KB)

2020-9-23 11:29 AM

Screenshot_20200923-104908.png(89.48 KB)

2020-9-23 11:29 AM

熱賣及精選
港行的話唔建議鏟,成個框架同系統整合連結,鏟唔到。。。

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2020-9-23 11:29 AM 發表

咩型號?

點解唔直接用華為機,一了百了

換無谷狗既手機 ,一勞永逸

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-9-23 12:19 PM 發表

咩型號?
P9 plus

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cm1001hk 於 2020-9-23 12:15 PM 發表

港行的話唔建議鏟,成個框架同系統整合連結,鏟唔到。。。
係港行

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台風變態的樓盤 於 2020-9-23 12:40 PM 發表

點解唔直接用華為機,一了百了
係華為舊機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 廚房粗俗的留言 於 2020-9-23 04:00 PM 發表

換無谷狗既手機 ,一勞永逸
舊年買佐 M30P ,睇唔慣曲屏,俾佐屋企人用。自己用返舊機,諗住再用一二年才換機。

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2020-9-23 04:22 PM 發表

舊年買佐 M30P ,睇唔慣曲屏,俾佐屋企人用。自己用返舊機,諗住再用一二年才換機。
用用下就慣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2020-9-23 11:29 AM 發表

Format 佐架機重新裝過、中間跳過谷狗....

引用:
原帖由 yeyau 於 2020-9-23 10:53 PM 發表

Format 佐架機重新裝過、中間跳過谷狗....
格式化之後,如果有問題,係咪冇得還原返原廠設定呀? 

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2020-9-24 12:45 AM 發表

格式化之後,如果有問題,係咪冇得還原返原廠設定呀? 
夾硬搞第時變磚上CS都幫你唔到
其實google服務一定用得著, 客戶無須急於刪除

繼續大力支持GOOGLE

引用:
原帖由 lankusa 於 2020-9-24 01:35 AM 發表

夾硬搞第時變磚上CS都幫你唔到
其實google服務一定用得著, 客戶無須急於刪除

繼續大力支持GOOGLE
CS都只係按二下掣,裝你去返原廠設定。

留佢係度無問題,最大問題係每日食差唔多 20% 電量。

唔單止鏟唔到,佢係重話咩咩用到,叫你安裝或更新,結果消耗更多電量。

附件

Screenshot_20200924-130007.png(82.03 KB)

2020-9-24 01:21 PM

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]