• 瀏覽: 57,347
  • 回覆: 814
  • 追帖: 14
Fold集中帖(1)爆咗帖,現開(2)方便各位繼續討論。

因為冇雙卡,今次小弟都係決定唔出Fold 2,繼續用N20U,睇下Fold下一代會唔會入手啦。

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:
(手機) iPhone 8,Galaxy Note 20 Ultra
(平板) iPad Pro 11
(電腦) Macbook Pro 16
準備入手:-

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
留名先

支持
用過摺機返唔到轉頭

都要KEEP 部其他, FOLD2 影相唔得

引用:
原帖由 kirk 於 2020-9-28 02:20 PM 發表

FOLD1 仲好D??

回覆 引用 TOP

唔係~有部S20 U

回覆 引用 TOP

繼續支持!
仲用緊 Fold 1,Fold 2 未換!

引用:
原帖由 kirk 於 2020-9-28 02:20 PM 發表

豬西,影相得嘅就叫相機而唔係手機。

kwailo

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 加零 於 2020-9-28 02:27 PM 發表

繼續支持!
仲用緊 Fold 1,Fold 2 未換!
一樣FOLD1 一出用到而家
其實仲好滿意
不過都訂咗FOLD2, 到時睇下點先

引用:

影相又未去去唔得,係未夠n20y好者,夜拍先會試到分別

回覆 引用 TOP

日拍兩部分別不大

慣左108M 及30X 以上ZOOM

我都想等Fold 3 , 但又驚唔啱會錯過下代Note嘅早鳥優惠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fxxkingu 於 2020-9-28 02:03 PM 發表

留名先
f兄買到機未呀

現時持有:
(手機) iPhone 8,Galaxy Note 20 Ultra
引用:

影相係另一個重要原因我唔出Fold 2,我而家好少帶兩部手機出街

現時持有:

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]