• 瀏覽: 2,375
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
老人家只識whatsapp同打電話,各位有冇介紹

引用:
原帖由 cat533 於 2020-9-29 08:48 AM 發表

老人家只識whatsapp同打電話,各位有冇介紹
0機價平平哋嗰啲啱唔啱?

引用:
原帖由 Restart0234 於 2020-9-29 01:14 PM 發表

0機價平平哋嗰啲啱唔啱?
唔上台

引用:
原帖由 cat533 於 2020-9-30 04:49 AM 發表

唔上台
去深水埗平平哋買張卡試吓先...

回覆 引用 TOP

華為 Huawei Nova 5T

出三星啦,
出華為係咪想激死d老人家?

平板啦,看戲都得

引用:
原帖由 cat533 於 2020-9-30 04:49 AM 發表

唔上台
唔上台 能上網? wa wechat?

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 greywolf 於 2020-10-1 12:29 AM 發表

華為 Huawei Nova 5T
華為 huawei nova 5t 8gb/128gb
2K...

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 廢青遠離我 於 2020-10-1 09:04 PM 發表

出三星啦,
出華為係咪想激死d老人家?
三星那個 低階  適用機老人家?

一千五以下。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 free33sky 於 2020-10-2 08:33 AM 發表

平板啦,看戲都得
平板
那款中年老年適用的便宜手機?千左近?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賭海迷人 於 2020-10-3 12:26 PM 發表

老人家一點要用cheap野嗎

買部好啲 iphone 3星 唔得架, 人老都要體面架
想問有冇CP值高, 90+老人 用智能手機?
一千左右吧。

上網, 視頻。微信。whatsapp....

引用:
原帖由 ginger.333 於 2020-10-8 02:05 PM 發表

想問有冇CP值高, 90+老人 用智能手機?
一千左右吧。

上網, 視頻。微信。whatsapp....
Redmi 9 HKD $999
6.53吋  FHD+ 螢幕
粗用最抵係佢

平板就Huawei M5 lite 8" LTE (64GB)    HKD 1700
https://www.sunmobile.com.hk/product/index.jhtml?deviceid=device_413_&colorid=_color21_&logsrc=&share=

Samsung Galaxy TAB A 8” LTE 星級優惠價 $1,188 
手機特色
8吋16:10WXGA高清屏幕
兒童天地及家長管理
5100mAh大容量電池
支援MicroSD卡高達512GB
支援語音通話(LTE型號 )
雙卡槽 SIM 1 + Micro SD
https://www.sunmobile.com.hk/pro ... ;logsrc=&share=
尼部都OK, 老人家粗用者

主題標籤 #huawei #華為
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]