• 瀏覽: 4,858
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
CSL合約今個月到期,
想買張冇合約高用量數據卡比iPad pro用,
有冇邊張推介呢?

遇到支那豬,不用跟牠談思想,談民主,因為牠們只關心飼料和豬圈!!
烏蠅愛大便!!5毛愛黑警!!
黑警死全家!!5毛全家死!!
駛恁母canon123 老頭!!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
灰鴨 70gb 200有找

回覆 引用 TOP

abc 62gb $110

引用:
原帖由 哈囉冰凍的湯圓 於 2020-10-1 01:49 PM 發表

好似呢張抵用的
搵個時間去鴨記睇下

遇到支那豬,不用跟牠談思想,談民主,因為牠們只關心飼料和豬圈!!

回覆 引用 TOP

可以試下黑卡,25gb 一個月
但日間速度較慢,好處是有歡樂通宵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 哈囉冰凍的湯圓 於 2020-10-1 01:49 PM 發表

今日放假走轉SSP,
到處見張abc 62從最低115∼140左右
最後當然揀咗115

順便換咪部WiFi 6 router

引用:
原帖由 深圳河一號 於 2020-10-3 08:50 PM 發表

今日放假走轉SSP,
到處見張abc 62從最低115∼140左右
最後當然揀咗115

差5蚊豪比佢,wifi 6 router 幾錢?

引用:
原帖由 哈囉冰凍的湯圓 於 2020-10-3 08:57 PM 發表

差5蚊豪比佢,wifi 6 router 幾錢?
部Asus tuf ax3000 千五銀

引用:
原帖由 深圳河一號 於 2020-10-3 09:52 PM 發表

部Asus tuf ax3000 千五銀
都幾貴下, 我以為一千樓下。

回覆 引用 TOP

我之前買左張abc年卡有30gb數據,用左差不多一星期左右突然上唔到網,打上台問竟然話我已用晒流量,我話冇可能我平時都係上吓討論區,睇片都少,又冇打online手遊,夜晚用屋企wifi點會幾日就用晒,佢一味話系統顯示我張卡已用完數據,有冇師兄試過咁情況?

引用:
原帖由 小肥周 於 2020-10-4 12:00 PM 發表

我之前買左張abc年卡有30gb數據,用左差不多一星期左右突然上唔到網,打上台問竟然話我已用晒流量,我話冇可能我平時都係上吓討論區,睇片都少,又冇打online手遊,夜晚用屋企wifi點會幾日就用晒,佢一味話系統顯示我張卡已用完數據,有冇師兄試過咁情況? ...
abc年卡可以上網/打code查數據用量,我每日都查,沒有出現任何問題。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小肥周 於 2020-10-4 12:00 PM 發表

我之前買左張abc年卡有30gb數據,用左差不多一星期左右突然上唔到網,打上台問竟然話我已用晒流量,我話冇可能我平時都係上吓討論區,睇片都少,又冇打online手遊,夜晚用屋企wifi點會幾日就用晒,佢一味話系統顯示我張卡已用完數據,有冇師兄試過咁情況? ...
鬼卡?

回覆 引用 TOP

引用:

我之前都有張more mobile ,用得特別快,遲開過鴨聊佳,一張卡一部機,兩部都少同,more無物用過,都用過17G 鴨聊佳相反,早開只用13G

引用:
原帖由 大武藝 於 2020-10-10 09:57 AM 發表

我之前都有張more mobile ,用得特別快,遲開過鴨聊佳,一張卡一部機,兩部都少同,more無物用過,都用過17G 鴨聊佳相反,早開只用13G
我上網店買既,下次都係實體店買穩陣d

回覆 引用 TOP

高用量有百佳sim

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]