• 瀏覽: 6,854
  • 回覆: 75
  • 追帖: 1
請問有冇師兄買咗vivo x50pro手機呢?
請問呢部手機如何?謝謝

熱賣及精選
睇示範話首創雲台相機,相機會自動擺動防震

引用:
原帖由 Georgeguo 於 2020-10-11 03:54 PM 發表

睇示範話首創雲台相機,相機會自動擺動防震
好嘅,唔該師兄…聽說X60好似年底會發怖

睇中 x50 pro +, 粒U 865, 可惜香港無行機。

引用:
原帖由 cblk18f 於 2020/10/14 11:30 發表

睇中 x50 pro +, 粒U 865, 可惜香港無行機。
我用緊 X50。
我知道X50 PRO 也一樣是765 CPU。

不知道X50 PRO+是否值得? 如果冷卻系統無升級就無意思。

引用:
原帖由 cblk18f 於 2020-10-14 11:30 AM 發表

係呀…所以我就等下一代X60…希望香港會出pro+啦

引用:
原帖由 真柏齊 於 2020-10-14 01:52 PM 發表

係呀…所以我就等下一代X60…希望香港會出pro+啦
我都等緊X60pro+,不過會買國行

引用:
原帖由 cmyau 於 2020-10-15 02:47 PM 發表

我都等緊X60pro+,不過會買國行
pro+睇嚟大多數都只有國行多,只不過國行vivo唔知whatsapp會唔會有延遲問題…

引用:
原帖由 真柏齊 於 2020-10-15 03:52 PM 發表

pro+睇嚟大多數都只有國行多,只不過國行vivo唔知whatsapp會唔會有延遲問題…
原來禾部nex3 WhatsApp 都有延幾秒

車就坐過當玩過, 錶就戴過當買左?? 咪玩拉.....

引用:
原帖由 Safecar 於 2020-10-16 12:19 PM 發表

原來禾部nex3 WhatsApp 都有延幾秒
但係會唔會響機話比你知有信息呢?唔該…及我想問下vivo國行機係唔係會有Google框架比你裝Google pay呢?八達通,九巴及銀行app用唔用到?

引用:
原帖由 真柏齊 於 2020-10-16 12:39 PM 發表

但係會唔會響機話比你知有信息呢?唔該…及我想問下vivo國行機係唔係會有Google框架比你裝Google pay呢?八達通,九巴及銀行app用唔用到?
正常就有 同埋vivo好多機都冇nfc買前睇清楚

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-10-16 09:07 PM 發表

正常就有 同埋vivo好多機都冇nfc買前睇清楚
好嘅,唔該師兄…等陣X60 pro+

引用:
原帖由 真柏齊 於 2020-10-16 09:08 PM 發表

好嘅,唔該師兄…等陣X60 pro+
ov 呢二間野d機真系麻麻地 個ui真系好難頂 下面掃上去先有wifi功能健

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-10-16 09:10 PM 發表

ov 呢二間野d機真系麻麻地 個ui真系好難頂 下面掃上去先有wifi功能健
唔係下化,我就係想三星轉去用vivo

引用:
原帖由 真柏齊 於 2020-10-16 09:12 PM 發表

唔係下化,我就係想三星轉去用vivo
我以為你用過

主題標籤 #vivo
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]