• 瀏覽: 8,646
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
由於疫情關係,口罩影響faceID 操作, iphone 12需要增加指紋辨識,因而早前推遲發佈時間

熱賣及精選
外星科技DNA辨識

引用:
原帖由 cl135 於 2020-10-11 14:03 發表

由於疫情關係,口罩影響faceID 操作, iphone 12需要增加指紋辨識,因而早前推遲發佈時間
我比較期望加說明書,內建說明書或者基本操作教學會更好。

我用IOS13時,第一日唔識點搵出CONTROL PANEL(控制台/設定),唔識打電話,唔識下載APPS。你話幾大問題。

引用:
原帖由 Hotdrink829 於 2020-10-11 08:46 PM 發表

我比較期望加說明書,內建說明書或者基本操作教學會更好。

我用IOS13時,第一日唔識點搵出CONTROL PANEL(控制台/設定),唔識打電話,唔識下載APPS。你話幾大問題。 ...
我都有同感。apple 成日以為自己已經足夠簡單,但事實上好多新用家都係一頭霧水,要靠身邊嘅人邦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jommh 於 2020-10-11 07:18 PM 發表

外星科技DNA辨識
唔知幾時出

引用:
原帖由 cl135 於 2020-10-12 07:58 AM 發表

唔知幾時出
要同外星人合作喎!🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

失望!冇指紋!

回覆 引用 TOP

NO touch id la

回覆 引用 TOP

唔係面部開機全球獨家,舉世無雙....咩?

回覆 引用 TOP

加陰毛辦識

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
蘋果真係廢過廢拉柴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cl135 於 2020-10-11 02:03 PM 發表

樓主一廂情願
Apple覺得Face ID security過 Touch ID
主力發展 Face Detection
點會因疫情走回頭路呀

with Dunlop Aerogel 4D 300 Tour + Polyfibre Black Venom  @56lb
向NTRP 3.5進發

能見證香港足球隊係主場創造傳奇一刻
真係"有今生, 冇來世"

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jommh 於 2020-10-11 07:18 PM 發表

外星科技DNA辨識
外星人係用心靈感應㗎!將來要人體安裝晶片來控制 iPhone ! 🤔😅

回覆 引用 TOP

主題標籤 #iphone
提示:支持鍵盤翻頁左 右