• 瀏覽: 7,023
  • 回覆: 47
現在他的網絡使用非華為使用5g基站 , 優化各頻譜的使用 , 同時新鴻基提供各商場的優質支援 , 除了數碼通我諗唔到有什麼網絡會比數碼通更好

一名普通數碼通用戶的心底話.

熱賣及精選
SMT又貴又廢

引用:
原帖由 冬眠紫色的羊 於 2020-10-15 12:29 PM 發表

SMT又貴又廢
呢個價錢 keep到穩定既客戶人數
先唔會似其他台fup 之後慢到pk
論廢 好多台廢佢多多聲

唔明點解個個都話廢 
咁多台最無挑剔就係smartone

回覆 引用 TOP

之前用過,佢真係一般般

回覆 引用 TOP

但 屎馬桶接駁基站條光纖係租 HKBN HKBN 就係用華為

引用:
原帖由 bbbear1 於 2020-10-15 03:07 PM 發表

但 屎馬桶接駁基站條光纖係租 HKBN HKBN 就係用華為
租出面就無得揀啦
但手機網絡佢地都仲係堅持獨立用愛立訊
其他電訊商都一早回歸祖國用華為基站

幾穩定但實在有點貴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hingppt 於 2020-10-15 12:20 PM 發表

現在他的網絡使用非華為使用5g基站 , 優化各頻譜的使用 , 同時新鴻基提供各商場的優質支援 , 除了數碼通我諗唔到有什麼網絡會比數碼通更好

一名普通數碼通用戶的心底話. ...
作為一個打手你居然唔講地鐵翻工嘅你網絡幾咁順暢

回覆 引用 TOP

好多狗想咬數碼通 但又沒証據 得把(門十西)口 有本事就拿出証據來咬通碼通隻香港腳 我支狗咬狗爺夜椰

95搭8
引用:
原帖由 4x6 於 2020-10-15 04:22 PM 發表

好多狗想咬數碼通 但又沒証據 得把(門十西)口 有本事就拿出証據來咬通碼通隻香港腳 我支狗咬狗爺夜椰

穩定 可靠 的奸商

95搭8
引用:
原帖由 4x6 於 2020-10-15 04:29 PM 發表

影片

影片
影片

穩定 可靠 的奸商
那拿啦!我是用華為P20p測試的 不是愛立信手機

95搭8

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hingppt 於 2020-10-15 12:20 PM 發表

一名普通數碼通用戶的心底話. ...
垃圾

引用:
原帖由 bnqmaksir1 於 2020-10-15 05:19 PM 發表

垃圾
除左識講呢d 低質抹黑仲識咩?

引用:
原帖由 商界笨拙的獅子 於 2020-10-15 01:05 PM 發表

呢個價錢 keep到穩定既客戶人數
先唔會似其他台fup 之後慢到pk
論廢 好多台廢佢多多聲
廢人用廢台

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]