• 瀏覽: 10,760
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
香港有訂價未?

引用:
原帖由 hkop 於 2020-10-23 08:22 發表

香港有訂價未?
大陸台灣對番港元都要九千,你預港行八千中

回覆 引用 TOP

等台水算,起碼有 google play

強烈建議香港政府:
delete from 公屋輪侯表 where 香港身份証號碼 in
(select 香港身份証號碼 from 薪俸稅人士
  where 年收入/12 >= (select 個人申請收入 from 公屋申請資格));
引用:
原帖由 MT4Money 於 2020-10-24 03:53 PM 發表

等台水算,起碼有 google play
HK有行

引用:
原帖由 1010Z4 於 2020-10-24 21:50 發表

HK有行
幾多錢?

強烈建議香港政府:
delete from 公屋輪侯表 where 香港身份証號碼 in
  where 年收入/12 >= (select 個人申請收入 from 公屋申請資格));
引用:
原帖由 MT4Money 於 2020-10-25 08:38 AM 發表

幾多錢?
好似未講
我估...8千5

引用:
原帖由 1010Z4 於 2020-10-25 10:43 發表

好似未講
我估...8千5
咁買唔落手喎。8GB 版應該大約6千

強烈建議香港政府:
引用:
原帖由 MT4Money 於 2020-10-25 01:35 PM 發表

該大部分8GB 版7千多
6千個d係吾知什麼鋪/PRICE.COM個d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MT4Money 於 2020-10-25 13:35 發表

1ii$6000?邊間?我俾$6000你去衞訊同我買一部1ii

回覆 引用 TOP

就算當 7 千,12gb 賣到 8千5都唔會多人埋單

強烈建議香港政府:
引用:
原帖由 MT4Money 於 2020-10-25 08:25 PM 發表

12+512咁未買佢單...

引用:
原帖由 MT4Money 於 2020-10-25 08:25 PM 發表

又可以咁講三星策略 s賣128 note賣256

回覆 引用 TOP

其實有時未必多就係好
多d gb 去到512.. 其實你米要比多d$
自己足夠就得(睇你用途)

引用:
原帖由 1010Z4 於 2020-10-26 12:25 AM 發表

其實有時未必多就係好
多d gb 去到512.. 其實你米要比多d$
自己足夠就得(睇你用途)
系唔系都要比錢都唔差果少少

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-10-25 22:06 發表

12+512咁未買佢單...
若果 8500有 512就有得諗,一係 bundle 埋隻 Sony true wireless headphone.

強烈建議香港政府:
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]