• 瀏覽: 10,164
  • 回覆: 84
  • 追帖: 4
呢期全城最熱討論嘅電話卡就係百佳3卡,但本人覺得50G33蚊太平冇乜油水賺,誠哥又唔係做慈善照計唔會長期益街坊,所以我估計呢張卡會慢慢減産,而且在最多一至二年內會停產,以及遲d會出冇咁着數嘅plan迫買咗嘅用家轉用番食水深嘅plan,咁依家好唔好大量入貨用番夠本呢,因為新卡set死咗嗰plan冇得改,各位用家點睇?

熱賣及精選
其實會冇油水咩,
先講對於佢,你用1gb定50gb都係一樣,啲設施係晒到
佢依定每月袋33蚊,一年袋成400
其他年卡一年先袋120左右
邊個多油水?

科技既嘢從來都是越普及就越平,昨日覺得平 (如kabayan)今日呢張仲平,後日可能會有更平。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 橋頭永恆的草稿 於 2020-10-16 11:15 AM 發表

其實會冇油水咩,
先講對於佢,你用1gb定50gb都係一樣,啲設施係晒到
佢依定每月袋33蚊,一年袋成400
其他年卡一年先袋120左右
邊個多油水?
照c-hing 咁講,誠哥係咪想趁5G成熟之前,卓埋最后一批4.5 G客戶錢,5G全面覆蓋之後4.5G設備係咪要拆呢?

當一間以低價取勝,其餘淘汰,最後得低價果間,任人魚肉

回覆 引用 TOP

好快就有其他台出招la

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 散仙 於 2020-10-16 11:33 AM 發表

照c-hing 咁講,誠哥係咪想趁5G成熟之前,卓埋最后一批4.5 G客戶錢,5G全面覆蓋之後4.5G設備係咪要拆呢?
Most tele-company offer unlimited 2G/3G under $100 now; in very short, they offer 2G/3G & 4G unlimited.

回覆 引用 TOP

我諗唔通點解平過自家公司嘅產品例如萬能卡?如果百佳卡長期有得玩咁邊有人join萬能咭30日plan?講做生意邊個夠誠哥玩,佢究竟玩邊科?

回覆 引用 TOP

原來0.36Mbps都可以睇youtube,不過要最低畫質140p才暢順

附件

Screenshot_20201016_185842.jpg(108.82 KB)

2020-10-16 07:21 PM

回覆 引用 TOP

我覺得百佳未來會加價,買定一年用量穩陣

回覆 引用 TOP

誠哥多謝你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 散仙 於 2020-10-16 09:49 AM 發表

呢期全城最熱討論嘅電話卡就係百佳3卡,但本人覺得50G33蚊太平冇乜油水賺,誠哥又唔係做慈善照計唔會長期益街坊,所以我估計呢張卡會慢慢減産,而且在最多一至二年內會停產,以及遲d會出冇咁着數嘅plan迫買咗嘅用家轉用番食水深嘅plan,咁依家好唔好大量入貨用番夠本呢,因為新卡set死咗嗰plan冇得改,各位用家點睇? ...
最熱討論是因為這是廣告打手全部都聚焦一點

引用:
原帖由 hingppt 於 2020-10-17 02:19 AM 發表

最熱討論是因為這是廣告打手全部都聚焦一點
用家之福

入定先囉,講真3台呢個價黎講係超值

引用:
原帖由 helenccheng 於 2020-10-17 10:05 AM 發表

入定先囉,講真3台呢個價黎講係超值
入咗2張啦!

附件

20201017_113517.jpg(346.62 KB)

2020-10-17 11:38 AM

提示:支持鍵盤翻頁左 右