• 瀏覽: 4,965
  • 回覆: 45
今年iphone 12/12 pro以5G推出巿場,吸引追求速度既消費者換機。但經濟大環境下,失業率仍高企,未必多人換機。
大家用開11/11 pro或更早之前既iphone,會唔會因5G推出而換新機?

熱賣及精選
引用:
原帖由 榮仔強 於 2020-10-17 09:40 AM 發表

今年iphone 12/12 pro以5G推出巿場,吸引追求速度既消費者換機。但經濟大環境下,失業率仍高企,未必多人換機。
大家用開11/11 pro或更早之前既iphone,會唔會因5G推出而換新機? ...
唔換,無新意

用緊8p,係時候換12了。

回覆 引用 TOP

唔會,無 Touch ID 😆😆

回覆 引用 TOP

訂咗ip 12 pro 256g

不換,原因唔係經濟市道問題,而係12仍然無現時最應該有嘅 Touch ID

回覆 引用 TOP

出12,256gb

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 要真愛 於 2020-10-17 10:31 AM 發表

訂咗ip 12 pro 256g
用緊邊款舊機?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 哈囉小菠菜 於 2020-10-17 10:50 AM 發表

出12,256gb
用開邊款舊機?

引用:
原帖由 榮仔強 於 2020-10-17 11:14 AM 發表

用開邊款舊機?
iphone x
慳返千二蚊唔要多個鏡頭😌

回覆 引用 TOP

用緊X, 出左FOLD 2. 老實講, 吸引力有但唔係極大. 

唔吸引係個用到爛既設計同冇TOUCH ID. 吸引係5G/4G 自然切換, 新藍色同埋magsafe 配件.  觀望多一排先考慮出唔出. 

引用:
原帖由 榮仔強 於 2020-10-17 09:40 AM 發表

大家用開11/11 pro或更早之前既iphone,會唔會因5G推出而換新機? ...
用開11未必需要換。

回覆 引用 TOP

用緊iphone 7 成日彈香討app 想唔換都唔得

回覆 引用 TOP

引用:

肯定換,等緊12 PRO MAX 6.7吋

主題標籤 #iphone #iphone5
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]