• 瀏覽: 2,633
  • 回覆: 16
如果唔係仲有plan綁住我應該一早換左

熱賣及精選
想換呀,我見我fd用真係好快

回覆 引用 TOP

好似話個延時低好多

回覆 引用 TOP

想換,但又想一次過換埋5G手機先

回覆 引用 TOP

我見而家3仔上5G plan,有得加98蚊換多部5G機
好似都ok咁

如果係咁又唔算貴喎

回覆 引用 TOP

換左三部5g機,但都係用緊4g plan.岩岩開始唔急。公司同屋企都有wifi.個約出年一月完。唔急。宜家都快。

回覆 引用 TOP

換咗5G機5Gplan幾個月,最初新界好少地方收到5G,現在新界好多地方都收到5G,可惜係NSA,網速同以前4G無分別!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 man29046 於 2020-10-18 03:54 PM 發表

好似都ok咁
個幾部係5G入門機來,不過都多選擇,華為,小米同realme都有

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-10-19 09:33 PM 發表

個幾部係5G入門機來,不過都多選擇,華為,小米同realme都有
https://digital.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29495915&extra=page=1

等睇邊個煤出黎SELL 3台, 我買左花生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 man29046 於 2020-10-18 03:54 PM 發表

好似都ok咁
$98有5G機用又真係幾平

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 man29046 於 2020-10-17 11:03 PM 發表

如果唔係仲有plan綁住我應該一早換左
咩場景
咩App
咩狀況

應用得著5G

回覆 引用 TOP

根本5G就晒氣!4g已經足夠一般人日常使用!

引用:
原帖由 lankusa 於 2020-10-23 20:22 發表

根本5G就晒氣!4g已經足夠一般人日常使用!
3G時D人都係咁講

引用:
原帖由 ryan111111 於 2020-10-25 12:44 AM 發表

3G時D人都係咁講
我唔認同, 3G同4G真係相差得遠, 但4G其實已經可以好快

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]