• 瀏覽: 3,994
  • 回覆: 21
我仲有幾個月先到期, 佢地日日都打黎, 都無聽
今日聽左, 個客服D語氣都麻麻地, 講到好似施捨個PLAN我用咁,
我推多2推, 都未講完就CUT左我線= = ON L 9 架

係唔係唔休做, 定係鐵飯碗呢?

熱賣及精選
都唔係第一日啦
服務態度又差
網路體驗又差

引用:
原帖由 IwinU 於 2020-10-20 02:42 PM 發表

今日聽左, 個客服D語氣都麻麻地, 講到好似施捨個PLAN我用咁,
我推多2推, 都未講完就CUT左我線= = ON L 9 架

係唔係唔休做, 定係鐵飯碗呢? ...
CUT線都夠膽死

用電腦text啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Sasalier 於 2020-10-20 02:51 PM 發表

都唔係第一日啦
服務態度又差
網路體驗又差
自己用緊3台幾好, 好過之前用數碼通, 續約又日日打黎, 服務態度又差, 速度又慢, 仲成日LOAD 空氣

引用:
原帖由 我要食雪條 於 2020-10-20 02:52 PM 發表

CUT線都夠膽死
斷線定CUT 線好難講

重有幾個月,睇下比咩offer先,cs打來唔岩價咪唔續住,唔駛太上心既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 IwinU 於 2020-10-20 02:42 PM 發表

我覺得3續約部係想樓主你去轉去5G Plan,加上即使5G Plan都不會更優惠。所以才咁態度

引用:
原帖由 Cool.com 於 2020-10-20 07:53 PM 發表

我覺得3續約部係想樓主你去轉去5G Plan,加上即使5G Plan都不會更優惠。所以才咁態度
都唔一定既,我都有張3台卡到期,佢都冇咁...同埋冇問我轉唔轉5G

回覆 引用 TOP

到期前6個月每日3CALL
我朋友SET靜音

回覆 引用 TOP

引用:

我都係6個月前已收電話狂打來問續續但未接聽過。我嫌佢煩已經續左第二個台了。因我好憎3台成日短訊或來電煩。我疑佢地要追單交數所以狂打好彩無聽一陣cut埋我線

有興趣者歡迎加我visitoryy成為朋友, 只限facebook, 沒有wechat其它..

回覆 引用 TOP

3就到續約…打得最多來擾人係CSL!
反而3台售續約,無嘜好優惠,我話考累!佢隔10多日,先再來問我,我鬧佢無嘜著數,衰過中移動…有大亞灣數據送又有副號送,佢3都無辯駁!

回覆 引用 TOP

本身都系服務差

回覆 引用 TOP

3hk 用左幾年 240 元4G 無限都ok上網正常

引用:
原帖由 guagnichoibabii 於 2020-10-20 04:32 PM 發表

自己用緊3台幾好, 好過之前用數碼通, 續約又日日打黎, 服務態度又差, 速度又慢, 仲成日LOAD 空氣
haha 正常宜家客服有錄音,點都唔會太差

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]