• 瀏覽: 2,641
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
手機壞左想轉手機, 本身用sony xa ultra, 開關制壞左, 主要影相, 玩小遊戲, 睇下YOUTUBE咁, 大家有咩推介, 買上年S10好? 定今年既中階機(如:A71)好呢?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
依家深水埗福仁 買三星note 10+ 好平 三千零蚊就有啦

就s20 但2手價

回覆 引用 TOP

S10或者S10+

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hoanderson 於 2020-10-20 04:59 PM 發表

依家深水埗福仁 買三星note 10+ 好平 三千零蚊就有啦
你睇見果部好明顯係note10 lite啦

引用:
原帖由 fxxkingu 於 2020-10-20 19:48 發表

你睇見果部好明顯係note10 lite啦
唔係二千幾咩?

強烈建議香港政府:
delete from 公屋輪侯表 where 香港身份証號碼 in
(select 香港身份証號碼 from 薪俸稅人士
  where 年收入/12 >= (select 個人申請收入 from 公屋申請資格));
引用:
原帖由 MT4Money 於 2020-10-20 08:27 PM 發表

唔係二千幾咩?
邊度搵全新二千幾行?二手就得
出面細鋪都要三千中

引用:
原帖由 fxxkingu 於 2020-10-20 22:15 發表

邊度搵全新二千幾行?二手就得
出面細鋪都要三千中
我見 price.com.hk Note 10 lite 27xx.

強烈建議香港政府:
delete from 公屋輪侯表 where 香港身份証號碼 in
  where 年收入/12 >= (select 個人申請收入 from 公屋申請資格));
自己落去福仁睇下啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MT4Money 於 2020-10-21 09:58 AM 發表

我見 price.com.hk Note 10 lite 27xx.
27xx係水貨。同埋果間野依個價你買到全新同二千七落到樓乜都得

引用:
原帖由 fxxkingu 於 2020-10-22 16:22 發表

27xx係水貨。同埋果間野依個價你買到全新同二千七落到樓乜都得
即係古惑舖,明白。謝謝 ching

強烈建議香港政府:

回覆 引用 TOP

大前題係,您要4G定5G機?

引用:
原帖由 明日花花西瓜 於 2020-10-26 11:24 AM 發表

大前題係,您要4G定5G機?
4G 或 5G 都無所謂.....

回覆 引用 TOP

samsung NOTE10+

Everyone uses Standard Chartered Bank
Everyone uses Citi Bank
Everyone uses HSBC Bank
Everyone uses Fubon Bank
Exchange dollars & uses Facebook
immigrant to the ENGLAND&CANADA🇨🇦🇬🇧🇺🇸
十誡遠離邪惡

回覆 引用 TOP

主題標籤 #sony
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]