• 瀏覽: 6,066
  • 回覆: 23
熱賣及精選
全系5G, 太平洋藍真好看

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 marrybb 於 2020-10-21 01:54 PM 發表

大家打算出邊部IPHONE 12?
會睇咩因素而考慮出邊部?
係咪4個版本都用到5G?
6.7

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Suprira 於 2020-10-21 05:04 PM 發表

過2日想試下機先, 可能12 PRO, 不過真係幾貴
同二年前比較,今年iPhone 12的訂價係平佐,二年前iPhone Xs Max 256GB訂價10799元,
今年iPhone 12 PRO MAX 256GB訂價係10199元,加原Apple快充電器149元、耳機線149元,
合計:10497元,仲便宜過二年前302元

引用:
原帖由 marrybb 於 2020-10-21 01:54 PM 發表

大家打算出邊部IPHONE 12?
會睇咩因素而考慮出邊部?
係咪4個版本都用到5G?
係咪4個版本都用到5G?-呢樣我都想問呀

回覆 引用 TOP

逼人買Pro

12藍其實無想像中差

引用:
原帖由 liongdanny 於 2020-10-22 12:00 AM 發表

同二年前比較,今年iPhone 12的訂價係平佐,二年前iPhone Xs Max 256GB訂價10799元,
今年iPhone 12 PRO MAX 256GB訂價係10199元,加原Apple快充電器149元、耳機線149元,
合計:10497元,仲便宜過二年前302元 ...
以前256gb好多現在唔係呀嗎價錢會不停跌
十年前16gb都好多好貴

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
IPhone12 Pro 128GB 石墨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 濫拳大狼 於 2020-10-22 08:29 AM 發表

12藍其實無想像中差
垃圾桶都有佢用途,唔差既

引用:
原帖由 fxxkingu 於 2020-10-22 12:45 PM 發表

垃圾桶都有佢用途,唔差既
底底色都係色

回覆 引用 TOP

主題標籤 #iphone #iphone5
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]