• 瀏覽: 13,582
  • 回覆: 52
引用:
原帖由 candyfan417 於 2020-10-28 09:41 AM 發表

78蚊任包呢個價真心抵,俾老人家用一流
對,不過過左 8GB 就會好慢

回覆 引用 TOP

仲$78 5GB?買張sosim卡好過

引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-10-29 01:01 AM 發表

咁仲要睇埋質素嘅, 上唔到網俾100我都冇用
自由鳥 $100 42M 6GB 都唔錯, 又穩定

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mahjongkingdom 於 2020-10-23 02:29 PM 發表

仲平左? 邊間做緊$58?
$58 宜家應該冇喇掛

引用:
原帖由 mahjongkingdom 於 2020-10-23 02:30 PM 發表

下?! 咁大整古?!
你比我個2m龜速我?! 打死唔用2m龜速
$78已經有21m, 唔通仲用2m龜速?
$78 21m 係咪落鋪join都仲有?

引用:
原帖由 hockeydog 於 2020-10-29 12:34 PM 發表

係搵街SALES?
不是,我是續約的。
相信街 sales 都應該有

引用:
原帖由 中午巨額蝦仁 於 2020-10-23 04:57 PM 發表

cmhk 用家 用過以前呢類plan 
唔係貪平都唔想用 好多時同上唔到網無分別 有無人知smt 2mb 個個係點?
我用緊Smt $88(21m)5gb +18服務費 再加+18 2m任用 平時睇下 youtube whatsApp 5gb 大概到20-25日左右 淨返2m 時 youtube whatapp 無問題 唔駛downLoad Game 絕對夠玩

引用:
原帖由 迷魂記 於 2020-10-29 09:04 PM 發表

我用緊Smt $88(21m)5gb +18服務費 再加+18 2m任用 平時睇下 youtube whatsApp 5gb 大概到20-25日左右 淨返2m 時 youtube whatapp 無問題 唔駛downLoad Game 絕對夠玩
基本上 用雙卡 買一隻年咭50GB 放入機內 必要時先用

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]