• 瀏覽: 2,436
  • 回覆: 11
有淘寶好平
ssp搵唔到

不要使用找換店進行大額匯款到內地
就算是連鎖的大型找換店都要小心
引用:
原帖由 不做 於 2020-10-23 12:10 AM 發表

有淘寶好平
ssp搵唔到
福仁冇咩?

回覆 引用 TOP

為什麼要買水貨?行貨都唔係好貴啫

香港買水貨貴一千左右,領域就有啦。

引用:
原帖由 小燕子格格 於 2021-1-29 12:17 AM 發表

為什麼要買水貨?行貨都唔係好貴啫
小米機,好多型號香港無。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傻瓜店小二 於 2021-1-30 04:39 PM 發表

香港買水貨貴一千左右,領域就有啦。
鬼域都冇乜行貨?

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2021-2-2 10:03 PM 發表

鬼域都冇乜行貨?
有就有,貴淘寶1000蚊,而且好似係水貨。

回覆 引用 TOP

唔駛買喇,google都封埋裝唔到

引用:
原帖由 ringo1102 於 2021-2-3 12:36 PM 發表

唔駛買喇,google都封埋裝唔到
我岩岩先買左最新部小米11,裝到google

引用:
原帖由 傻瓜店小二 於 2021-2-19 02:47 PM 發表

我岩岩先買左最新部小米11,裝到google
係升到最新版?我係小米店打開設置裡面睇係無左google選項,現場拿10的睇有,問店員距講太陸版最新版會取消

引用:
原帖由 ringo1102 於 2021-2-19 02:54 PM 發表

係升到最新版?我係小米店打開設置裡面睇係無左google選項,現場拿10的睇有,問店員距講太陸版最新版會取消
係最新啊

我淘寶買,自己裝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ringo1102 於 2021-2-19 02:54 PM 發表

【2月5日更新】小米發言人最新在官方微博發聲明指,有關小米手機不再支援Google行動服務(GMS)的報道純屬謠言,國際版機款不受影響,部中國機款系統已預裝GMS框架,也不受影響。

惟對於系統沒有預裝GMS框架的機款,小米表示,今後不再特殊支援用戶自行安裝GMS,未來會增加更多機型的GMS預裝來滿足需求。

此外,小米在聲明中又表示,小米社區的解答組是熱心米粉組成的,不代表官方發言。

可以自己裝,無得自己裝係謠言。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #xiaomi #小米
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]