• 瀏覽: 2,173
  • 回覆: 13
差成半個月,咪食多我半個月錢

合約到期日轉走,剩低嘅有冇得按比例退返?

要跟合約到期日。
所以我話香港既電訊商衰格。

不過建議你係唔係都打上去客氣問一句,至少我會咁做。

教學

附件

1.jpeg(40.6 KB)

2020-10-23 01:54 PM

引用:
原帖由 暗角打穫 於 2020-10-23 01:54 PM 發表

教學
你個個POST唔係水人去數馬通跑數, 就叫人走, 無其他野做拿?
咁你人生好無意義啦

引用:
原帖由 Geproduceerd 於 2020-10-23 02:52 PM 發表

你個個POST唔係水人去數馬通跑數, 就叫人走, 無其他野做拿?
咁你人生好無意義啦
唔係成日入呢個版都認得你
見親有人講數碼通就即刻dislike
收左幾多錢?

引用:
原帖由 一個字頭的誕生 於 2020-10-23 04:02 PM 發表

唔係成日入呢個版都認得你
見親有人講數碼通就即刻dislike
收左幾多錢?
見親有數碼通既POST/DISLIKE 其他台都見到你, 收左幾錢姐?
唔怪得數碼通收咁貴都成日話賺得少啦, 所以比你袋曬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skydreamer888 於 2020-10-23 03:17 AM 發表

冇得退都好正常

回覆 引用 TOP

我之前也是這樣,合約到期了 但是截數日還沒到,我反正就等合約到期後,快到截數日再轉走!反正錢都繳了,不用白不用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skydreamer888 於 2020-10-23 03:17 AM 發表

3仔我就唔清楚,
但我自己幾個C台1台就直接合約期完果日走人,
多比既錢直接打上CS叫佢哋退返比我
下個月有個號碼到期,
仆佢個街之前個sales唔知係咪故意將我既截數日放係到期日後一日,
我直接同佢講退返29日錢比我

遇到支那豬,不用跟牠談思想,談民主,因為牠們只關心飼料和豬圈!!
烏蠅愛大便!!5毛愛黑警!!
黑警死全家!!5毛全家死!!
駛恁母canon123 老頭!!

回覆 引用 TOP

叫佢last 1個月停auto pay
要求只扣到合約last day因為轉台
我成功過

佢會話乜7 隨機既截數日無得改

唔駛理,跟我方法就ok
否則比1個月正價錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2020-10-23 04:01 AM 發表

要跟合約到期日。
所以我話香港既電訊商衰格。

不過建議你係唔係都打上去客氣問一句,至少我會咁做。
唔同公司唔同制度, 不過好多間都係到期日同截數日唔同
當然有問題最好打去同CS傾, 有D台肯傾, 有D台就點傾都唔肯傾

引用:
原帖由 losecontrol007 於 2020-10-26 10:36 AM 發表

唔同公司唔同制度, 不過好多間都係到期日同截數日唔同
當然有問題最好打去同CS傾, 有D台肯傾, 有D台就點傾都唔肯傾
其實有禮貌打去CS講,應該會有得傾,唔好咁偏激先啦

回覆 引用 TOP

欠債還錢 天經地義

回覆 引用 TOP

亞sir做嘢唔使你教

附件

螢幕擷取畫面 (45)_副本.png(309.15 KB)

2020-10-26 02:40 PM

螢幕擷取畫面 (45)_副本.png

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]