• 瀏覽: 2,305
  • 回覆: 17
本人有一部8+512GB黑色紅米K30至尊紀念版想賣
唔知有冇巴打有興趣?
CPU 天璣1000plus
8GB RAM+512gb ROM
120HZ 6.67吋熒幕
有興趣可以PM我或者WhatsApp98630293

熱賣及精選
引用:
原帖由 dstrong 於 2020-10-24 08:58 PM 發表

唔知有冇巴打有興趣?
因該冇人想買

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-10-24 09:00 PM 發表

因該冇人想買
性價比都唔錯呀

引用:
原帖由 dstrong 於 2020-10-24 09:02 PM 發表

性價比都唔錯呀
有咩性格比可言 多個假120hz 雙喇叭 cpu限制左好多野 點解唔買pro呢

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-10-24 09:03 PM 發表

有咩性格比可言 多個假120hz 雙喇叭 cpu限制左好多野 點解唔買pro呢
因為便過pro      同埋比較喜歡雙喇叭

引用:
原帖由 dstrong 於 2020-10-24 09:05 PM 發表

因為便過pro      同埋比較喜歡雙喇叭
其實二部都差唔多價錢 都系865正好多不過呢部至尊差評多 你留返自己用 比屋企人用拉

回覆 引用 TOP

冇人想買

回覆 引用 TOP

己所不慾,,,,,,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dstrong 於 2020-10-24 08:58 PM 發表

唔知有冇巴打有興趣?
CPU 天璣1000plus
8GB RAM+512gb ROM
120HZ 6.67吋熒幕
有興趣可以PM我
pm

唔好意思 我覆唔到PM  可以直接WhatsApp我嗎98630293

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chaufu 於 2020-10-24 11:50 PM 發表

pm
唔好意思 我覆唔到PM  可以直接WhatsApp我嗎98630293

回覆 引用 TOP

小米宣佈Redmi K30S至尊紀念版10月27日發佈
Redmi K30S 至尊紀念版一大亮點是採用 144Hz LCD 屏,這是小米旗艦第一次採用 144Hz 高刷新率。在內部配置方面,這款新機還會搭載驍龍 865 旗艦芯片。

引用:
原帖由 good103 於 2020-10-26 08:53 PM 發表

小米宣佈Redmi K30S至尊紀念版10月27日發佈
Redmi K30S 至尊紀念版一大亮點是採用 144Hz LCD 屏,這是小米旗艦第一次採用 144Hz 高刷新率。在內部配置方面,這款新機還會搭載驍龍 865 旗艦芯片。

國行又平好鬼多 哈哈哈 香港又系等口水尾出機 香港小米高層真系食屎大

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-10-27 12:12 AM 發表

國行又平好鬼多 哈哈哈 香港又系等口水尾出機 香港小米高層真系食屎大
買機唔一定要買港版架!買大陸版唔得架咩?
港版唔一定個個版本都出架!

引用:
原帖由 good103 於 2020-10-27 12:17 AM 發表

買機唔一定要買港版架!買大陸版唔得架咩?
港版唔一定個個版本都出架!
冇話唔得 我系想買65w原裝三腳火牛姐

回覆 引用 TOP

主題標籤 #redmi #紅米
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]