• 瀏覽: 4,149
  • 回覆: 21
  • 追帖: 2
睇左好幾間,都吾知點出最抵
有無師兄講下會出邊個plan可以俾小弟參考下

熱賣及精選
我下個月約滿,我會用中移動,因為要一咭兩號大灣區,不過要問下佢個分期怎樣搞,因為想個機價顯示在月結單上

引用:
原帖由 ifung5 於 2020-10-25 10:15 PM 發表

我下個月約滿,我會用中移動,因為要一咭兩號大灣區,不過要問下佢個分期怎樣搞,因為想個機價顯示在月結單上
我都聽人講中移個5g吾差

引用:
原帖由 ifung5 於 2020-10-25 10:15 PM 發表

分期會貴D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 739navi 於 2020-10-25 11:11 PM 發表

我都聽人講中移個5g吾差
聽講

聽啲咩人講

聽啲sales講

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-10-26 12:17 AM 發表

聽講

聽啲咩人講

聽啲sales講
朋友講既,好似話5g smartone 最吾好,中移反而不俗。師兄你會唔會上台出?用咩台?

引用:
原帖由 739navi 於 2020-10-26 12:32 PM 發表

朋友講既,好似話5g smartone 最吾好,中移反而不俗。師兄你會唔會上台出?用咩台?
我從來都係買電話還買電話

買月費計劃還買月費計劃

唔會綑綁埋一齊

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 739navi 於 2020-10-25 06:03 PM 發表

剛剛問CM最平Pro 120要$500左右

回覆 引用 TOP

引用:

同你一樣都係約滿,睇左CMHK出機價錢都OK,師兄打算用咩plan

引用:
原帖由 惡魔之子001 於 2020-10-28 07:45 PM 發表

同你一樣都係約滿,睇左CMHK出機價錢都OK,師兄打算用咩plan
應該用198果個Plan 30G+3G大灣,已經夠用,因為唔多返大陸,但有時需要返一返,出12 Pro 128G,就平700。
同現在用緊的4.5G大灣區6G數據一樣價錢
即198+18+18=234

引用:
原帖由 ifung5 於 2020-10-28 08:14 PM 發表

應該用198果個Plan 30G+3G大灣,已經夠用,因為唔多返大陸,但有時需要返一返,出12 Pro 128G,就平700。
同現在用緊的4.5G大灣區6G數據一樣價錢
即198+18+18=234
轉台會免18,網上有plan出機回贈多500,但冇得免,變相係500-18X24。我去問過門市,佢話都可以做呢個plan

中移我問過出新號碼用$198 plan,第一炮機價減$1200,+$500(24個月會回贈)+198+$18=$67xx
必須用信用卡比依舊錢先,唔收現金
我即走,上網收人上台機,同果個人一齊去門市出,同我上台出機一樣價
等完約之後再簽5g plan仲好,連$18每個月都唔使比

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 惡魔之子001 於 2020-10-29 03:32 AM 發表

轉台會免18,網上有plan出機回贈多500,但冇得免,變相係500-18X24。我去問過門市,佢話都可以做呢個plan
CSL仲貴
我帶號碼過去
先俾八千六有部12 256Gb
另外每個月$420  80Gb送 30Gb

引用:
原帖由 739navi 於 2020-10-25 06:03 PM 發表

今期‘姨鬆’ 有介紹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-10-26 06:34 PM 發表

我從來都係買電話還買電話

買月費計劃還買月費計劃

唔會綑綁埋一齊
😍咁灰師傅轉左5G未?今年我三張咭要續約全部都加價有個號碼用左剛好廿年冇走過$35>$39貧富懸殊再拉開一大步

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]