• 瀏覽: 4,074
  • 回覆: 18
唔一定,要睇佢係咪 全網通。

引用:
原帖由 MrCU204 於 2020-10-31 09:22 PM 發表

唔一定,要睇佢係咪 全網通。
就算唔係全網通, 都唔一定香港用唔到5G既

引用:
原帖由 Suprira 於 2020-10-30 08:47 PM 發表

香港買到既5G行貨機, 係咪各台5G都用到? 返國內用5G係咪都OK?
行貨其實有咩機型既設計係獨特D?
之前三星的行貨機在大埔是收不到5g

引用:
原帖由 hingppt 於 2020-10-31 10:56 PM 發表

之前三星的行貨機在大埔是收不到5g
點會收唔到? ***港行係可以收到 N1 2100Mhz N78 3500Mhz N79 4900Mhz 香港主要用呢 3條頻譜 行5G 之前收唔到係未開台.

唔係上台出既機就一定用到5G?

引用:
原帖由 拓容兒 於 2020-11-2 10:17 AM 發表

見Moto Razr 5G係香港係CSL 獨家先有, 仲有無線耳機同CLUB 分送
呢部真係幾正, 摺埋幾細部, 又幾型

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yesbaby89 於 2020-11-2 12:06 PM 發表

唔係上台出既機就一定用到5G?
係架, 其實上得台既機就一定用到香港5G

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbbear1 於 2020-11-2 09:03 AM 發表

點會收唔到? ***港行係可以收到 N1 2100Mhz N78 3500Mhz N79 4900Mhz 香港主要用呢 3條頻譜 行5G 之前收唔到係未開台.
求其找一部三星手機,對我來說都是垃圾,送比我即掉。

附件

Screenshot_20201102_172144_com.android.chrome.png(107.96 KB)

2020-11-2 05:24 PM

引用:
原帖由 gamesstyle 於 2020-10-31 10:33 PM 發表

就算唔係全網通, 都唔一定香港用唔到5G既
用到5g,但得一條5g頻朋友唔笑自己都唔意思拿出街

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚鯨魚 於 2020-11-2 08:43 AM 發表

之前大埔好似係5G禁區?
手機支援n1頻先得

外國好多垃圾機都唔支援

國內平價的大都支援

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]