• 瀏覽: 6,258
  • 回覆: 31
尋日係FORTRESS 買電話, 要俾錢先開盒

熱賣及精選
當然

引用:
原帖由 fb88b0936bfb5d 於 2020-11-3 02:21 PM 發表

開完你唔買咁邊個要?

唔係,係衛記買過Samsung z flip萬幾蚊,都係開左機搞掂晒先收我錢!亦試過幫朋友出部a71平機同樣係試晒機後先問我有冇hsbc卡

demo 機唔使
新機就要

睇唔同鋪
豐X要
百X,衛X好似唔洗

引用:
原帖由 fb88b0936bfb5d 於 2020-11-3 02:21 PM 發表

N年前在細舖買三星已經要,因為有封條,講明開左封就要買,有問題再開過一部

無問題才付款

引用:
原帖由 john123john 於 2020-11-4 02:51 PM 發表

睇唔同鋪
豐X要
百X,衛X好似唔洗
我成日系凶宅買電話都唔洗比錢先..

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-11-4 09:38 PM 發表

我成日系凶宅買電話都唔洗比錢先..
所以係睇舖頭既做法, 我見過有條大陸婆係衛記買華為2隻型號都差唔多款, 唔知係SALES理解錯定個客錯
最後親眼望見SALES要幫佢轉第2部, 但當時第1部機已經拆晒所有包裝同插埋SIM卡試緊機

引用:
原帖由 kin201303 於 2020-11-4 02:58 PM 發表

N年前在細舖買三星已經要,因為有封條,講明開左封就要買,有問題再開過一部

無問題才付款
細舖驚你玩9佢就一定要你比錢啦, 但我係衛記買三星都係試晒機先比錢!
買過A71 / Z FLIP

引用:
原帖由 lankusa 於 2020-11-5 11:58 PM 發表

所以係睇舖頭既做法, 我見過有條大陸婆係衛記買華為2隻型號都差唔多款, 唔知係SALES理解錯定個客錯
最後親眼望見SALES要幫佢轉第2部, 但當時第1部機已經拆晒所有包裝同插埋SIM卡試緊機
客要求系可以轉 唔中意 衛記我都是過專左三部...

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-11-6 12:39 AM 發表

客要求系可以轉 唔中意 衛記我都是過專左三部...
咩原因要轉三部? 係有問題先轉定點先

引用:
原帖由 lankusa 於 2020-11-6 12:53 AM 發表

咩原因要轉三部? 係有問題先轉定點先
覺得有問題羅 屏幕色唔岩心水 卡放卡果個 覺得花左

引用:
原帖由 lankusa 於 2020-11-3 07:25 PM 發表

唔係,係衛記買過Samsung z flip萬幾蚊,都係開左機搞掂晒先收我錢!亦試過幫朋友出部a71平機同樣係試晒機後先問我有冇hsbc卡
所以我不嬲都唔好叫人去衛訊買電話,佢服務係好,但係成日開盒俾人試,咁你唔買邊個要,個個開晒盒點知係咪上一手有問題退貨?

引用:
原帖由 一串咖喱魚蛋 於 2020-11-6 04:37 PM 發表

所以我不嬲都唔好叫人去衛訊買電話,佢服務係好,但係成日開盒俾人試,咁你唔買邊個要,個個開晒盒點知係咪上一手有問題退貨?
大把人吊鳩佢服務差,但我自己買過幾次電話又唔覺
開得盒唔要一定係有d野嫁啦,不過香港大把驗屍官,又乜鳩死光死點麻差煩,又話d色點點點,咪搞到要開咁多部囉!手機sales應該好q憎呢d西客

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]