• 瀏覽: 2,768
  • 回覆: 17
紫色回歸! 仲要似返xperia z1, 2 個個紫! 唔知會唔會令唔少無買既人有衝動買呢?

(btw 做咩近排sony區咁靜, 明明今年1ii 同5ii 大家一致大讚)

https://www.youtube.com/watch?v=eGhUTqhnWgE

回覆 引用 TOP

都就來出年 又搞多個色 點解唔一齊出...

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-11-9 09:23 AM 發表

都就來出年 又搞多個色 點解唔一齊出...
因日本剛剛推出xperia 5ii
電視很多cm
這紫色只可以online買

回覆 引用 TOP

好的方向,Xperia 1 and 5 ii 代都有新色,呢 d 先係 Sony.

強烈建議香港政府:
delete from 公屋輪侯表 where 香港身份証號碼 in
(select 香港身份証號碼 from 薪俸稅人士
  where 年收入/12 >= (select 個人申請收入 from 公屋申請資格));

回覆 引用 TOP

內存得128

回覆 引用 TOP

128GB 其實好夠用,
期待Sony 日後多出唔同色, e.g. my favourite 青綠色

回覆 引用 TOP

其實同1隻紫色無咩分別

咁xperia 1 ge 靛紫色點都好過 1 ii 隻灰紫, 都好過無紫色
當然z2隻紫紅係最靚仔

引用:
原帖由 alanlo242002 於 2020-11-9 05:21 PM 發表

咁xperia 1 ge 靛紫色點都好過 1 ii 隻灰紫, 都好過無紫色
當然z2隻紫紅係最靚仔
我覺得1好過1 ii1ii好多時都系灰色

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-11-9 17:34 發表

exactly

強烈建議香港政府:
delete from 公屋輪侯表 where 香港身份証號碼 in
(select 香港身份証號碼 from 薪俸稅人士
  where 年收入/12 >= (select 個人申請收入 from 公屋申請資格));

回覆 引用 TOP

no discuss, just buy pls.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwm368 於 2020-11-9 05:01 PM 發表

其實同1隻紫色無咩分別

其實係1隻紫色
呢隻紫色我覺得係最靚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-11-9 05:34 PM 發表

咁正常人都係買之前睇實色, 無呃過你ga bo
百貨百客, 總有人鍾意呢種低調樸實ge灰紫
但我都希望sony玩多d色, 之前z系列係手機界色玩得最好, 但而家iphone開始好過sony, sony係藍,紫,紅玩左好幾代, 希望之後有多d young d ge 色 (青綠, 橙, 黃)

回覆 引用 TOP

顏色既野唔會吸引到一個人由唔買去到買,你睇iphone就算淨係出12隻藍都會賣到排哂長龍.

其實網上讚黎讚去個班都係同一班人,而且呢班人自己都未必會買添...真係有叫座力自然多人討論,自己友同溫層圍爐就算讚到天上有地下無都係冇意思的.而且從來索尼都係行小眾路線,大眾見到21:9仲點會買,唔驚俾人笑電視遙控咩

提示: 違規內容已被屏蔽
主題標籤 #sony #xperia
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]