• 瀏覽: 33,043
  • 回覆: 175
  • 追帖: 3
無咗個資訊助理app 唔習慣

我想問下 港行 有冇 原生通話錄音?

K

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往遠方的蝦仁 於 2020-11-15 11:11 AM 發表

無咗個資訊助理app 唔習慣
乜嚟嫁?

引用:
原帖由 小浪子 於 2020-11-15 12:23 PM 發表

乜嚟嫁?
小米機最左面有個資訊助理 睇新聞股市都方便

引用:
原帖由 前往遠方的蝦仁 於 2020-11-15 12:38 PM 發表

小米機最左面有個資訊助理 睇新聞股市都方便
哦,我知道了,竟然無咗

回覆 引用 TOP

兩個人問有冇錄音 一直冇答
係facebook 問又係咁
其實係咪做媒 ?

引用:
原帖由 clare917 於 2020-11-17 10:52 PM 發表

其實係咪做媒 ?

討論區最好睇就係,睇d分身響度自問自答 XD{~☆~[很遺撼,曾經沒有多說一句:[我愛您!]~☆~}

回覆 引用 TOP

各位師兄,我未用過小米手機,今次對呢部10T PRO 好有興趣,但屋企訊號收得好差,一定要有WoWiFi先得,想請問下呢部有冇WoWiFi?我用CSL台。

引用:
原帖由 chuen616 於 2020-11-24 04:57 PM 發表

各位師兄,我未用過小米手機,今次對呢部10T PRO 好有興趣,但屋企訊號收得好差,一定要有WoWiFi先得,想請問下呢部有冇WoWiFi?我用CSL台。
小米有有雙wifi好似系冇wifi電話

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-11-24 05:05 PM 發表

小米有有雙wifi好似系冇wifi電話
VOWIFI code需要用指令打開啟動開關*#*#869434#*#*
上網爬文話打呢組號碼,就可以開到呢個功能,只係唔知道CSL用唔用到,有冇師兄用CSL可以試吓?

引用:
原帖由 chuen616 於 2020-11-24 05:42 PM 發表

VOWIFI code需要用指令打開啟動開關*#*#869434#*#*
上網爬文話打呢組號碼,就可以開到呢個功能,只係唔知道CSL用唔用到,有冇師兄用CSL可以試吓?
你是下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chuen616 於 2020-11-24 05:42 PM 發表

我就打開過高清通話 因該冇問題

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-11-24 06:24 PM 發表

我就打開過高清通話 因該冇問題
唔該師兄,我原本都諗緊買唔買,但咁啱經過豐澤,佢話有現貨,咁我就即買,晏啲試吓得唔得

引用:
原帖由 clare917 於 2020-11-17 22:52 發表

其實係咪做媒 ?
無錄音, 唔洗問

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 袋中忠心的鼓手 於 2020-11-13 08:57 發表

重得過艾風?
呢部機重唔重, 同佢重唔重得過IPHONE有乜Q關係

輕過IPHONE少少就係唔重??? 硬膠邏輯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]