• 瀏覽: 1,505
  • 回覆: 6
由 188 蚊 4.5g 無限 plan, 轉去 198 蚊 30gb 5g plan, 過後 1mb 無限 , 部機仲要平 800 蚊 , 估唔到咁快有機 .

附件

95B72402-F2BD-4D3E-A161-F3425DDDAAB5.jpeg(143.56 KB)

2020-11-12 05:11 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 棉花狼 於 2020-11-12 05:11 PM 發表

由 188 蚊 4.5g 無限 plan, 轉去 198 蚊 30gb 5g plan, 過後 1mb 無限 , 部機仲要平 800 蚊 , 估唔到咁快有機 .
樓主,你覺得中移網絡接收如何,個plan都幾平喎。

貨多到無朋友

引用:
原帖由 fman123 於 2020-11-12 05:21 PM 發表

樓主,你覺得中移網絡接收如何,個plan都幾平喎。
我上水返工, 地方都算偏, 打機都無問題, 我同事用 3, 一路打一路爆粗

引用:
原帖由 棉花狼 於 2020-11-12 07:49 PM 發表

我上水返工, 地方都算偏, 打機都無問題, 我同事用 3, 一路打一路爆粗
我最近買咗一張3仔台既儲值網卡用,用後感用兩個字形容(垃圾)。

中移個5G網絡好過4G網絡

哇哇哇
引用:
原帖由 棉花狼 於 2020-11-12 05:11 PM 發表

你就好啦,我11月5號訂,128藍仲未收到通知😭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]