• 瀏覽: 550
[隱藏]
引用:
原帖由 mrkhchan2 於 2020-11-12 07:09 PM 發表

頭先賣機比人只按了重設所有設定,沒有按清除內容及設定。請問會唔會泄露個人資料?可否login apple account 自行清理?
你所有相片同影片都仲留低在部手機,你已經log out咗iCloud,冇得搞了



主題標籤 #apple #蘋果
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]