• 瀏覽: 546
[隱藏]
引用:
原帖由 mrkhchan2 於 2020-11-12 07:09 PM 發表

頭先賣機比人只按了重設所有設定,沒有按清除內容及設定。請問會唔會泄露個人資料?可否login apple account 自行清理?
現在只有你叫個買家,將部機所有你的資料去消除,為有相信他。



主題標籤 #apple #蘋果
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]