• 瀏覽: 526
  • 回覆: 3
[隱藏]
頭先賣機比人只按了重設所有設定,沒有按清除內容及設定。請問會唔會泄露個人資料?可否login apple account 自行清理?


熱賣及精選
引用:
原帖由 mrkhchan2 於 2020-11-12 07:09 PM 發表

頭先賣機比人只按了重設所有設定,沒有按清除內容及設定。請問會唔會泄露個人資料?可否login apple account 自行清理?
你所有相片同影片都仲留低在部手機,你已經log out咗iCloud,冇得搞了



回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mrkhchan2 於 2020-11-12 07:09 PM 發表

頭先賣機比人只按了重設所有設定,沒有按清除內容及設定。請問會唔會泄露個人資料?可否login apple account 自行清理?
現在只有你叫個買家,將部機所有你的資料去消除,為有相信他。



回覆 引用 TOP

唔怕,你已按了重設已經登出左,通常按完重設部機會重新開機一次,然后要重新登入資料,代表所有資料已經冇哂


回覆 引用 TOP

主題標籤 #apple #蘋果
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]