• 瀏覽: 18,258
  • 回覆: 48
今晚剛於豐澤購買 iphone 12 pro max,(豐澤一定要開封激活),有無人相同情況?

熱賣及精選
每年都係咁 有問題就直接回apple 換機

引用:
原帖由 wangli1990 於 2020-11-13 11:50 PM 發表

今晚剛於豐澤購買 iphone 12 pro max,(豐澤一定要開封激活),有無人相同情況?
你係vip會員?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Edwardtong1 於 2020-11-14 12:04 AM 發表

每年都係咁 有問題就直接回apple 換機
間部白痴, 部機送人, 折開就唔好,激佢老母就啱

引用:
原帖由 wangli1990 於 2020-11-13 11:50 PM 發表

你第一係apple 以外的店舖買iphone ah ?

仆街要對自己投資決定負責!!
0788$2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wangli1990 於 2020-11-14 02:33 AM 發表

佢揸住鎗迫你買呀?人地開盒前都同你講到明。你可以唔比錢買嫁。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wangli1990 於 2020-11-14 02:33 AM 發表

炒機你就炒啦,扮晒嘢送人!

回覆 引用 TOP

香港咁多間Apple Retail Store,點解要幫襯豐澤?

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-11-14 10:10 AM 發表

香港咁多間Apple Retail Store,點解要幫襯豐澤?
香港夠多投注站啦,點解啲人又幫襯外圍

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-11-14 10:10 AM 發表

因為...

附件

fortress.png(441.38 KB)

2020-11-14 10:58 AM

引用:

如果係行貨,有乜問題呀?

回覆 引用 TOP

唔開。。。。收藏丫?

回覆 引用 TOP

豐澤有得賣?

回覆 引用 TOP

係屯門綠色店要人食400抄價 ip pro max, 行過隔離+x哥,除金色外有現貨正價,wall in可買,只需即時上網登記做會員。

回覆 引用 TOP

引用:

同收禮朋友講聲係鋪頭問題,正常人係唔會介意開左盒。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #iphone
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]