• 瀏覽: 10,334
  • 回覆: 36
  • 追帖: 1
如果真係這麼慢 為何他收費這麼貴

熱賣及精選
引用:
原帖由 Mr旺 於 2020-11-18 12:55 PM 發表

因為高既收費先可以養住DISCUSS 班數碼通打手
不斷話其他台差, 再話數碼通好,
之後再話數碼通貴, 叫人用自由鳥
有道理

我問過幾個話數碼通好的人點好,    結果   無人答得出

引用:
原帖由 Mr旺 於 2020-11-18 12:55 PM 發表

因為高既收費先可以養住DISCUSS 班數碼通打手
不斷話其他台差, 再話數碼通好,
之後再話數碼通貴, 叫人用自由鳥
不能認同更多

數碼通速度快而且穩定,我用過的公司當中應該是數碼通最好,不過數碼通最不好就是貴

引用:
原帖由 Mr旺 於 2020-11-18 01:21 PM 發表

有人答到架, 比個例子你
https://mobile.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29544467&page=1#pid527745327

數碼通較好
https://mobile.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28833351
曾有師兄分享過對比,可以參考下
另外,樓下comment可以略過,佢只係 ...
邊度有人答到,見唔到有例子

引用:
原帖由 hingppt 於 2020-11-15 08:14 PM 發表

死左網都冇通知,SMT收費一般

引用:
原帖由 hingppt 於 2020-11-15 08:14 PM 發表

高收費都咁慢,如果平收費網絡會逼爆

數碼通 並唔係慢 speed test雖然做出黎唔係最快
但穩定發揮呢方面好多台始終唔及

引用:
原帖由 momkk123 於 2020-11-18 06:53 PM 發表

數碼通 並唔係慢 speed test雖然做出黎唔係最快
但穩定發揮呢方面好多台始終唔及
堅, 未有5G唔知電話試唔到5G
不過4G一定係

穩定但貴

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]