• 瀏覽: 2,868
  • 回覆: 15
中移offer 178 5G plan 用左3台十幾年 諗緊轉唔轉台好
ching sis 點睇
3而家都多死位 我再繼都係178 不過就4.5G任用
中移就 178 5G
csl好似230左右

唔想玩散卡 覺得自己manage唔到
各位幫幫忙俾俾意見阿
有sales offer DM sure perfect

=====update=====
月費計劃5G plan $178 24個月合約 每月30G之後無限1M,送3GB大灣區數據
新offer CSL 4G 無限87 簽兩年

熱賣及精選
其實個個台都多死位, 最緊要自己出入既地方用得OK

咁阿...睇黎兩位覺得都係唔好轉台好

有點奇怪一問。為何中移動會Offer一個比門市、Mylink平$20的5G Plan?
因為我見到你呢個30GB的5G Plan要$198,而你就$178。

引用:
原帖由 FancyGum 於 2020-11-17 02:48 PM 發表

中移offer 178 5G plan 用左3台十幾年 諗緊轉唔轉台好
中移就 178 5G
csl好似230左右

各位幫幫忙俾俾意見阿

月費計劃5G plan ...
另外俾多一個意見你,如果在3同CMHK選擇,我會偏向選擇3多過CMHK。

引用:
原帖由 FancyGum 於 2020-11-17 02:48 PM 發表

中移就 178 5G
csl好似230左右

各位幫幫忙俾俾意見阿

5G數據流量比4G去得快,30GB可能好快用完,到時行1M就可能接受唔到。

你轉台轉5G plan,都要買過部5G機先,其次要了解下cmhk 5G收成點,4.5G佢地收得一般般既

引用:

中移就 178 5G
csl好似230左右

各位幫幫忙俾俾意見阿

平嗎

附件

20201118_bb3c81165676ee860e64tZwtdccDiuEL.jpg(104.43 KB)

2020-11-19 01:38 PM

咩台黎

btw 新off CSL 87 4G無限上網簽兩年

引用:
原帖由 FancyGum 於 2020-11-26 09:35 PM 發表

咩台黎

btw 新off CSL 87 4G無限上網簽兩年
無限是否限速無限呀?

唔好講D唔講D,所謂CSL $87 4G無限上網簽兩年,有冇限速?有冇行政費?

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-11-18 11:54 AM 發表

你轉台轉5G plan,都要買過部5G機先,其次要了解下cmhk 5G收成點,4.5G佢地收得一般般既
cmhk 5g 同3台既5G冇得比....本身都4G都已經係3台優勝

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]