• 瀏覽: 1,812
  • 回覆: 8
Xperia 1ii 有新UPDATE, NETWORK 有改善

回覆 引用 TOP

據Xperia Blog講今次更新繼續係no bugs fix,姑且更新咗先

[退役車特集第五回]時代·終結
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25770135

回覆 引用 TOP

更新左d咩 真系好唔中意sony更新冇說明

回覆 引用 TOP

希望可以改善到接收, 
以7千蚊手機來講, 呢部接收真係超差.

高官問責制 = 高官做左衰野, 問佢是否負責, 佢話唔制
引用:
原帖由 miumiujorden 於 2020-11-20 04:52 PM 發表

希望可以改善到接收, 
兩部X1都係垃圾一樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 miumiujorden 於 2020-11-20 04:52 PM 發表

希望可以改善到接收, 
之前呢版有師兄話,因為咁所以索尼機既輻射比其他機既少.可能係索尼關心大家既健康,所以特登出咁貼心既健康模式,大家要好好珍惜

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-11-23 09:38 AM 發表

之前呢版有師兄話,因為咁所以索尼機既輻射比其他機既少.可能係索尼關心大家既健康,所以特登出咁貼心既健康模式,大家要好好珍惜
當你一入到餐廳, 商場, 超市, 手機的訊號立即得番一格半格,
傳相片, 用電子支付, 甚至LOAD個APP出來儲分(例如YUU), 乜都唔得的時候,
唔慌唔對你的心理健康有影響啦.

用了三個月的真實情況, 絕無吹水.

引用:
原帖由 miumiujorden 於 2020-11-23 10:00 AM 發表

當你一入到餐廳, 商場, 超市, 手機的訊號立即得番一格半格,
傳相片, 用電子支付, 甚至LOAD個APP出來儲分(例如YUU), 乜都唔得的時候,
唔慌唔對你的心理健康有影響啦.

用了三個月的真實情況, 絕無吹水.
Ching你用4G定5G,因香港5G網絡未成熟,個個牌子都唔掂~我出了機一星期用4G未有你所講的事發生...3HK日日打黎叫我轉5G,真係採佢都傻...

引用:
原帖由 Juno9 於 2020-11-24 01:17 AM 發表

Ching你用4G定5G,因香港5G網絡未成熟,個個牌子都唔掂~我出了機一星期用4G未有你所講的事發生...3HK日日打黎叫我轉5G,真係採佢都傻...
我已係手機設回係4G, 但一樣甘衰.

回覆 引用 TOP

主題標籤 #sony #xperia
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]