• 瀏覽: 19,492
  • 回覆: 48
此咭無得分享,又經常斷線,衰過SoSIM,差過同台嘅abc好多。

引用:
原帖由 Andysland 於 2020-11-21 10:36 AM 發表

CSL 5G 免費5G SIM測試

https://youtu.be/BcM3r5I7aSE
謝分享。
不過如果以$296可以用到100GB的5G,會否有得考慮?

引用:
原帖由 黑森森 於 2020-11-21 10:31 PM 發表

宜加仲有無得拎?
🈶

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 跳窗 於 2020-11-21 12:30 PM 發表

此咭無得分享,又經常斷線,衰過SoSIM,差過同台嘅abc好多。
Err....您講個D係要比錢...呢張係免費喔!

引用:
原帖由 Andysland 於 2020-11-23 02:17 PM 發表

Err....您講個D係要比錢...呢張係免費喔!
我攞咗兩張,差不多用完一個月啦!

附件

IMG_20201123_150215.jpg(447.71 KB)

2020-11-23 03:03 PM

引用:
原帖由 黑森森 於 2020-11-23 09:55 PM 發表

即係門市登記就拎到?
要有5G手機,一部一張。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cool.com 於 2020-11-21 09:10 PM 發表

謝分享。
不過如果以$296可以用到100GB的5G,會否有得考慮?
價錢好個人嘅, 有人覺得$78都係"貴"....我覺得中移D plan實際D lor...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑森森 於 2020-11-23 09:55 PM 發表

即係門市登記就拎到?
登記IMEI......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 跳窗 於 2020-11-21 12:30 PM 發表

一定唔會係abc 好d囉。。 你都識講同台。。
csl 本身係易斷線

引用:

搞笑 講到abc 好似同csl 係唔同咁

引用:
原帖由 西九浪漫的壽包 於 2020-11-27 08:56 PM 發表

搞笑 講到abc 好似同csl 係唔同咁
我都R曬頭~~~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]