• 瀏覽: 78,979
  • 回覆: 258
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 kaiyuk 於 2020-11-23 01:48 PM 發表

我無留意,遲D睇吓D統計

留意12同12pro 係同size 同電量
如12計Size 其實得三 種
我用緊小米10 pro, 各方面都旗艦,
就係衰左好L重,
所以先出mini

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-11-22 02:14 PM 發表

昨日出的新機,由100%到88%,只係用左30分鐘,全種只有上網同YouTube,外媒評測係7個半鐘,我連機都冇打,咁計法最多唔過5個鐘,如果打埋機應該捱唔到3個鐘。
即時換華為啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等換樓 於 2020-11-22 04:30 PM 發表

要買就一係pro ,一係 pro max

又因小失大,

一部iphone 隨時可用四五年,換一次原廠電又似新機咁
拎過上手覺得好正,細部袋恤衫袋一流,仲超輕。

用緊 iPhone X, 我唔打機,睇片用 iPad, 到夜晚經常仍有70%電。如果要換機,會認真考慮。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-11-22 02:14 PM 發表

昨日出的新機,由100%到88%,只係用左30分鐘,全種只有上網同YouTube,外媒評測係7個半鐘,我連機都冇打,咁計法最多唔過5個鐘,如果打埋機應該捱唔到3個鐘。
唔信評測, 為有硬食其果

回覆 引用 TOP

美狗造假!要佢賠償!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tmchu007 於 2020-11-23 13:32 發表

呢個size 唔係預人打機嘅,
我用足一日,朝7 晚 9得返10%,
遲下買個超小型快差尿袋,有需要先用
我買左個momax 5000 mini 尿袋
好正

回覆 引用 TOP

Ching, IP 電少係常識, 
想用細機就應該揀sony 5ii, 幾細單手操控都有4000mAh 核電
120hz mon (IP萬年60hz 都倒水), 兩日一充開心使用中

我用咗三叔note20 一個月,又輕,電量唔錯,連續睇youtube或打機兩小時,電量仍在90%以上,上網速度反應極快,伍千幾蚊,很滿意呀!

引用:

我用冇人買嘅Sony X1 ii,一日內打機1.5小時,上網站1,5小時,藍牙聴歌1小時,whatsapp 30分鐘。只用4G,早上8點停止差電,中途冇差過電,到晚上8點仲有30幾%電,足夠用一日。

如果用喇叭播,一直5G,係食電

佛渡有情

回覆 引用 TOP

隔空打殘你舊電已經是公開的秘密🤭

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2020-11-23 02:28 PM 發表

隔空打殘你舊電已經是公開的秘密🤭
賤格

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tmchu007 於 2020-11-23 01:51 PM 發表

我用緊小米10 pro, 各方面都旗艦,
就係衰左好L重,
所以先出mini
我義海價同你收10 pro la !

用緊ip11 pro max(重你18g)

仆街要對自己投資決定負責!!
0788$2
引用:
原帖由 kaiyuk 於 2020-11-23 02:47 PM 發表

我義海價同你收10 pro la !

用緊ip11 pro max(重你18g)
我部絕左版,你唔好打佢主意😂

引用:
原帖由 tmchu007 於 2020-11-23 02:57 PM 發表

我部絕左版,你唔好打佢主意😂
我出mini 價又點睇

Homepod mini

仆街要對自己投資決定負責!!
0788$2
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]