• 瀏覽: 78,981
  • 回覆: 258
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 kaiyuk 於 2020-11-23 06:41 PM 發表

用5g 機 唔開5g ,不如出Nokia 3310 la
真係開唔到5g, 出去一個鐘開5g會冇左20%電

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-11-23 06:42 PM 發表

真係開唔到5g, 出去一個鐘開5g會冇左20%電
陰功囉

仆街要對自己投資決定負責!!
0788$2
引用:
原帖由 習主食 於 2020-11-23 02:17 PM 發表

我用咗三叔note20 一個月,又輕,電量唔錯,連續睇youtube或打機兩小時,電量仍在90%以上,上網速度反應極快,伍千幾蚊,很滿意呀!
我都正想講,note 20開埋5g都唔算太食電,比用4G當然食電少少,但絕對可以接受。

引用:
原帖由 kaiyuk 於 2020-11-23 06:51 PM 發表

陰功囉
搵到替代品,呢塊野尚可以接受

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-11-22 02:14 PM 發表

昨日出的新機,由100%到88%,只係用左30分鐘,全種只有上網同YouTube,外媒評測係7個半鐘,我連機都冇打,咁計法最多唔過5個鐘,如果打埋機應該捱唔到3個鐘。
睇你點用,我用到全日,高電量app我會用另一部電話️,就算mini變一冇電,充電都好快,唔覺有問題

iphone 11四千頭最抵玩

引用:
原帖由 森姆卡爾 於 2020-11-23 07:06 PM 發表

睇你點用,我用到全日,高電量app我會用另一部電話️,就算mini變一冇電,充電都好快,唔覺有問題
即係要第兩部出街?😱 唔重?
充電好快 但出街點充電?部11真係可以用到成日以上 我平時兩日一充

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-11-23 07:13 PM 發表

即係要第兩部出街?😱 唔重?
充電好快 但出街點充電?部11真係可以用到成日以上 我平時兩日一充
係呀,我習慣左帶2部電話️,一部放係袋,我比較方便少少啦,我返工有得充電,36%充20分鐘已經81%未買20w快充

引用:
原帖由 kaiyuk 於 2020-11-22 02:47 PM 發表

On 9 你今日先知?youtube + 5G 上網 一定食電 !

再用手機炒股真係要日日帶尿袋出街!
尿袋都唔夠,要尿桶先得

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-11-22 05:14 PM 發表

我用過se 嘅電都好過佢,二千幾點唔應該咁食電,唔明點解apple 唔加多少少電,重小小我真係唔介意,好過帶住個尿袋出街咁麻煩,2200電加多齊頭3000電都好,唔會重幾多
如果mini 咁完美,邊個會買pro max?

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-11-22 02:14 PM 發表

昨日出的新機,由100%到88%,只係用左30分鐘,全種只有上網同YouTube,外媒評測係7個半鐘,我連機都冇打,咁計法最多唔過5個鐘,如果打埋機應該捱唔到3個鐘。
一針見血...IPHONE又無快速差電,又食電...你都係想班果粉爆你菊姐

回覆 引用 TOP

你連住尿袋用便可,要輕要細就要有犧牲。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tobycat 於 2020-11-23 07:08 PM 發表

iphone 11四千頭最抵玩
我係出了iphone 12後入手11pro max

0788$2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-11-23 07:00 PM 發表

搵到替代品,呢塊野尚可以接受
咩嚟?
都幾醜陋?

0788$2
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]