• 瀏覽: 78,773
  • 回覆: 258
  • 追帖: 3
信用咭12個月同6個月已好普及

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山邊巨大的腳指 於 2020-11-24 23:20 發表

我用xr用得幾好準備用多2年等5G成熟曬先換
等多1年夠了。😉

回覆 引用 TOP

垃圾

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

咁大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-11-24 09:36 PM 發表

pro 的電量咪又係2815mAh
pro max都係得3687mAh,唔會好得好多
https://m.youtube.com/watch?v=2PkriBLEkC8

大家自己睇測試睇吓分野有幾大差別, 唔駛爭論, 續航力差距 & 自己接受程度meet 唔meet 到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-11-22 02:14 PM 發表

昨日出的新機,由100%到88%,只係用左30分鐘,全程只有上網同YouTube,外媒評測係7個半鐘,我連機都冇打,咁計法最多唔過5個鐘,如果打埋機應該捱唔到3個鐘。
直接上pro

回覆 引用 TOP

10%電夠半hour,100%電力夠5小時,係咁上下,仲要係mini機,細電池,冇乜太大問題

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-11-22 02:14 PM 發表

昨日出的新機,由100%到88%,只係用左30分鐘,全程只有上網同YouTube,外媒評測係7個半鐘,我連機都冇打,咁計法最多唔過5個鐘,如果打埋機應該捱唔到3個鐘。
機身大小以經決定左幾大粒電池  
你傻的嗎上來討論????
要大電買PAD返工

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lookforrainbow 於 2020-11-24 06:24 AM 發表

之前又話啲電力加強左
加強左不=加大左

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-11-22 10:51 PM 發表

廢話王非你莫屬!話左唔介意重小小囉!可以加厚,唔代表要加大,好似尿袋咁咩形狀都有,可以加厚架嘛!
可以加到幾重,呢部重輕過se,稍為se到11 之間重量我覺得唔過份!
最重要係 電量你唔需要要幾倍電量,只用多小小已經好好,2200容量5小時,平均每個鐘450左右,加多450 唔會重幾多 多成個鐘就多好多。
一般情況係一日一充,起碼出街都唔需要就住就住。
五十步笑百步

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-11-25 09:21 AM 發表

10%電夠半hour,100%電力夠5小時,係咁上下,仲要係mini機,細電池,冇乜太大問題
改低電量模式會好少少

回覆 引用 TOP

買max啦!

回覆 引用 TOP

唔係你想點

回覆 引用 TOP

你傻架咩,用半個鐘扣12%已經好好
咁細部電點用7個鐘呀,仲要打機
你呢D重度使用者要買PRO MAX架喎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]