• 瀏覽: 78,550
  • 回覆: 258
  • 追帖: 3
Ios 愈來愈食電
我部ipad pro 一L 樣
已經唔係用得多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-11-22 05:14 PM 發表

我用過se 嘅電都好過佢,二千幾點唔應該咁食電,唔明點解apple 唔加多少少電,重小小我真係唔介意,好過帶住個尿袋出街咁麻煩,2200電加多齊頭3000電都好,唔會重幾多
小朋友你究竟知唔知各型號電嘅容量

引用:
原帖由 kaiyuk 於 2020-11-22 11:00 PM 發表

三維空間呀, 加厚等於加大 定 你行緊二維空間 !另外我一直無講過重量!

On 車咗就算啦!appLe 得你一個客咩!
Mini 好賣過12, 勝負巳分🤣

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-11-22 11:07 PM 發表

有冇新句?你呢句說話係有漏洞架!原意係人人都有想法且只係立場意見不同,而apple 要因應所有人的意見 而有不同表現。但我的建議係所有人都會讚成,更加係好的方向,難道有人會嫌棄電太多用唔哂?
呢個size 唔係預人打機嘅,
我用足一日,朝7 晚 9得返10%,
遲下買個超小型快差尿袋,有需要先用

引用:
原帖由 天恩圓夢 於 2020-11-23 12:49 PM 發表

其實正確來講, 除左個mon大小耗電外, 大家都行差唔多既u, 用電差唔到幾多

但係mini既電池就係細(部機都細), 變相一樣既用法, 但去電快好多
我夠用一日🤣

回覆 引用 TOP

正常, 縮水電又用 5G 好快榨乾 !😅 用 iPhone 帶尿袋係常識 !

回覆 引用 TOP

話明mini,粒電都mini

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-11-22 14:14 發表

昨日出的新機,由100%到88%,只係用左30分鐘,全種只有上網同YouTube,外媒評測係7個半鐘,我連機都冇打,咁計法最多唔過5個鐘,如果打埋機應該捱唔到3個鐘。
毒果淫機?真係唔好去死!

轉黎samsung S20 FE,新的好體驗!

tvb 53周年 線上線下 同樣精彩 tvb 53周年絕世靚抽!
https://youtu.be/_LIvZh-xouM
拜登一上場,侵侵終於香!
豐田銷量漲,低碳天空揚!
大妓院失常,毒果變肉醬!
NBC更強,奧運齊宣揚!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 莫小問 於 2020-11-23 01:39 PM 發表

話明mini,粒電都mini
笑了

仆街要對自己投資決定負責!!
0788$2

回覆 引用 TOP

iPhone 電不嬲都倒水
唔係點令到你地年年換機 

引用:
原帖由 tmchu007 於 2020-11-23 01:27 PM 發表

小朋友你究竟知唔知各型號電嘅容量
知都無用,重點佢唔知自己要咩!

0788$2
引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-11-23 13:43 發表

iPhone 電不嬲都倒水
唔係點令到你地年年換機 
絕世靚抽!

毒果公司,根本係靠年年換機,維持收入!

tvb 53周年 線上線下 同樣精彩 tvb 53周年絕世靚抽!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaiyuk 於 2020-11-23 13:43 發表

知都無用,重點佢唔知自己要咩!
毒果公司,總係妄顧人的需要!

轉黎Samsung galaxy S20 FE。包你滿意!

引用:
原帖由 yariscross 於 2020-11-23 01:45 PM 發表

毒果公司,總係妄顧人的需要!

轉黎Samsung galaxy S20 FE。包你滿意!
已離開iphone  唔會返轉頭
我仲記得  果時用緊i7 機能正常
就係自從果日更新左個ios   啲電好似水咁倒   用左兩年機  就係咁比佢逼左我離開

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tmchu007 於 2020-11-23 01:29 PM 發表

Mini 好賣過12, 勝負巳分🤣
我無留意,遲D睇吓D統計

留意12同12pro 係同size 同電量
如12計Size 其實得三 種

0788$2
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]