• 瀏覽: 16,410
  • 回覆: 91
  • 追帖: 1
唔通真係為左毒禾落坑。。。
。。

車就坐過當玩過, 錶就戴過當買左?? 咪玩拉.....

引用:
原帖由 Safecar 於 2020-11-22 03:21 PM 發表

唔通真係為左毒禾落坑。。。11843820 。。
長線投資者...

回覆 引用 TOP

我今天都登記左, 等佢送過來免費野無所謂啦
有同事都申請左, 話50G WIFI share 都正

每月用一張就正!soSim斷線常常、使人煩!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ww2374667 於 2020-11-23 12:53 AM 發表

每月用一張就正!soSim斷線常常、使人煩!
唸多左, 或多用家人電話申請幾張備用
都係試下者不要太多要求, 之前CSL 都有

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 free33sky 於 2020-11-23 12:52 AM 發表

我冇申請過D乜,冇端端收到短信話會快遞俾禾,結果真hi收到。
都算有誠意拉。

車就坐過當玩過, 錶就戴過當買左?? 咪玩拉.....

引用:
原帖由 Safecar 於 2020-11-23 01:12 AM 發表

我冇申請過D乜,冇端端收到短信話會快遞俾禾,結果真hi收到。
都算有誠意拉。
甘神奇@.@
都好有多張卡用,
我上星期先去買強年卡備用100元50G 個檔口阿姐介紹

引用:
原帖由 free33sky 於 2020-11-23 12:52 AM 發表

師兄點登記

回覆 引用 TOP

Mylink app
見佢有個免費5G卡,入去輪入email
跟手確認碼..Add,條款..應該等寄嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Safecar 於 2020-11-22 03:21 PM 發表

唔通真係為左毒禾落坑。。。 。。
登記到,剛醒起我無5G機

引用:
原帖由 montejo 於 2020-11-23 07:47 PM 發表

登記到,剛醒起我無5G機
當4g 卡放任用下

回覆 引用 TOP

我今日收到.完全用唔到.正廢物.

回覆 引用 TOP

用唔到?咪起度9吹,連sim卡都唔識用,真係無言.....
我到過期,收到5G地方有300-400mb,收唔再自動跌落4G,速度即是得10幾20mb,得啖笑
有圖為證

附件

IMG_20201124_200912.jpg(285.04 KB)

2020-11-24 08:09 PM

原來登記完要等九至14個工作日 先至收到

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]