• 瀏覽: 15,707
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
估唔到連去鑽石山商場都一樣LOAD 空氣
RESTART 埋機都上唔到網, 要離開商場先用得返

引用:
原帖由 maximu 於 2020-11-22 10:44 PM 發表

你指荷里活廣場?

响荷里活廣場貴公司所在那層,注意左上角顯示係5G,請不要問我為何不續約,謝!

引用:
原帖由 leedsu 於 2020-11-23 11:48 PM 發表

响荷里活廣場貴公司所在那層,注意左上角顯示係5G,請不要問我為何不續約,謝!11847832
應該用左唔係好耐,應該研究緊轉台問題

引用:
原帖由 余詠詩 於 2020-11-24 12:33 AM 發表

應該用左唔係好耐,應該研究緊轉台問題
用左十幾年,真係會轉台。

引用:
原帖由 leedsu 於 2020-11-24 08:05 AM 發表

用左十幾年,真係會轉台。
就算一代傳一代,傳左十代唔掂都要轉

引用:
原帖由 余詠詩 於 2020-11-24 08:14 AM 發表

就算一代傳一代,傳左十代唔掂都要轉
agreed丫,但真係會吾捨得。
還有不滿地方就係佢個priority plus,要一年5000分起錶,試想,算你400蚊月費一個月,一年都係4800,除非你幫佢消費其他,雖然過往幾年佢都照比,但好似受左佢恩惠咁。

引用:
原帖由 leedsu 於 2020-11-24 08:21 AM 發表

agreed丫,但真係會吾捨得。
還有不滿地方就係佢個priority plus,要一年5000分起錶,試想,算你400蚊月費一個月,一年都係4800,除非你幫佢消費其他,雖然過往幾年佢都照比,但好似受左佢恩惠咁。
不過用緊個約應該係新續約或者升級

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maximu 於 2020-11-22 10:44 PM 發表

load空氣

引用:
原帖由 Cool.com 於 2020-11-23 10:43 PM 發表

你指荷里活廣場?
係, 最後落到出街去巴士站先上得返

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leedsu 於 2020-11-23 11:48 PM 發表

响荷里活廣場貴公司所在那層,注意左上角顯示係5G,請不要問我為何不續約,謝!11847832
我唔係5G PLAN, 只係4G PLAN, 係中庭咁空廣既地方都LOAD 空氣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]