• 瀏覽: 9,094
  • 回覆: 100
  • 追帖: 2
請問有冇師兄用緊華為嘅GT2 Pro嘅手錶?
想請教一下手錶裡面個音樂控制app可唔可以控制手機裡面第三方音樂app?例如Power Amp,Fiio Music或Moov...etc?
上過大陸官網check過,相關資料已經被delete咗......

竟然冇人用華為手錶?

引用:
原帖由 百厭超人 於 2020-11-23 09:13 AM 發表

想請教一下手錶裡面個音樂控制app可唔可以控制手機裡面第三方音樂app?例如Power Amp,Fiio Music或Moov...etc?
上過大陸官網check過,相關資料已經被delete咗......
Moov 可以控制

回覆 引用 TOP

有用,但無聽歌啫

回覆 引用 TOP

唔該晒兩位師兄,已經買咗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 百厭超人 於 2020-11-23 09:13 AM 發表

我無pro 我淨係知道用佢講電話好清楚!我都唔聽音樂!同埋佢有血氧計指南針一堆野!Set大陸嘅話有好多錶面揀。

引用:
原帖由 百厭超人 於 23-11-2020 06:31 PM 發表

竟然冇人用華為手錶?

有,不過冇用泥聽歌啫。

引用:
原帖由 Ruylive 於 2020-11-23 07:51 PM 發表

我無pro 我淨係知道用佢講電話好清楚!我都唔聽音樂!同埋佢有血氧計指南針一堆野!Set大陸嘅話有好多錶面揀。
唔緊要,每個人都有佢自己一套嘅使用習慣,只係我個人比較偏向鐘意聽歌多D,而且我一向都好少用手機內置嘅音樂app,多數會使用第三方app去聽歌,所以先比較concern隻全舍錶可唔可以控制第三方app啫(因為三星同iphone都得).
其實哩隻錶裏面好多運動嘅功能我都用唔着,買佢都主要係聽歌同埋配合返同一品牌電話使用.

引用:
原帖由 Chan_Tai_Man 於 2020-11-23 08:00 PM 發表

有,不過冇用泥聽歌啫。
唔好意思呀師兄,因為我問咗都成九個鐘,一個回覆都冇,所以我先以為冇人用啫,如有得罪,萬望包涵!🙏🙏

回覆 引用 TOP

用緊GT2Pro,但無用嚟聽歌。

引用:
原帖由 百厭超人 於 2020-11-23 08:47 PM 發表

唔緊要,每個人都有佢自己一套嘅使用習慣,只係我個人比較偏向鐘意聽歌多D,而且我一向都好少用手機內置嘅音樂app,多數會使用第三方app去聽歌,所以先比較concern隻全舍錶可唔可以控制第三方app啫(因為三星同iphone都得).
其實哩隻錶裏面好多運動嘅功能我都用唔着,買佢都主要係聽歌同埋配合返同一品牌電話使用.
隻錶真係幾靚仔喎!

引用:
原帖由 貴貴不安的天才 於 2020-11-23 09:11 PM 發表

用緊GT2Pro,但無用嚟聽歌。
唔該晒師兄,已經試咗係可以控制第三方音樂軟件了,thx

回覆 引用 TOP

順帶講聲,佢嗰隻devialet 新嘅藍牙喇叭,仲好好聲添!因為係小弟公司做嘅。但係由於小弟已經買咗佢之前嗰隻,所以今次嗰隻冇買啦。我自己都要上淘寶買!你話好唔好買呀!

引用:
原帖由 Ruylive 於 2020-11-23 09:15 PM 發表

隻錶真係幾靚仔喎!
真心靚仔,由其係個陶瓷後蓋!

引用:
原帖由 Ruylive 於 2020-11-23 09:21 PM 發表

順帶講聲,佢嗰隻devialet 新嘅藍牙喇叭,仲好好聲添!因為係小弟公司做嘅。但係由於小弟已經買咗佢之前嗰隻,所以今次嗰隻冇買啦。我自己都要上淘寶買!你話好唔好買呀!
師兄你咁推薦,我又留意下先

回覆 引用 TOP

主題標籤 #huawei #華為
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]