• 瀏覽: 1,781
  • 回覆: 17
粒u唔店

倉底皇下話

回覆 引用 TOP

Lcd屏?u又雞嘢,話電有6000講大啲,好似街市貨幾個月又一兩部,又幾個月一兩部,點人買,一啲機有呢啲,一啲機又冇果啲,要有既冇,要冇既就有,系人都知你托股價,啲機邊值錢,系多加個5GN1,N78,同N79,其他4G cheap嘢,垃圾檔次

引用:
原帖由 MWCK 於 2020-11-24 09:24 PM 發表

Lcd屏?u又雞嘢,話電有6000講大啲,好似街市貨幾個月又一兩部,又幾個月一兩部,點人買,一啲機有呢啲,一啲機又冇果啲,要有既冇,要冇既就有,系人都知你托股價,啲機邊值錢,系多加個5GN1,N78,同N79,其他4G cheap嘢,垃圾檔次
唔覺,有幾垃圾?

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-11-24 08:21 PM 發表

粒u唔店
入門機不能要求更多
如果多d記憶體或者個cpu勁啲
有埋個NFC價錢可能又唔係噉

引用:
原帖由 free33sky 於 2020-11-25 06:20 PM 發表

入門機不能要求更多
關鬼事咩 6系 cpu本身就唔店 仲出部4gb 一定卡 就同sony10 ii一樣咁卡 入機都系機 一定就唔好出

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 free33sky 於 2020-11-25 06:20 PM 發表

入門機不能要求更多
今時今日 二千蚊內手機 都唔系貴 起馬都要比夠ram人地 岩唔岩先 一系就唔好出 一出就做好返少少

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-11-25 07:39 PM 發表

今時今日 二千蚊內手機 都唔系貴 起馬都要比夠ram人地 岩唔岩先 一系就唔好出 一出就做好返少少
仲有x3,不用擔心
大把機簡

系啦,做好啲先,要有既冇,走回頭路,用舊世代野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 free33sky 於 2020-11-25 10:58 PM 發表

仲有x3,不用擔心
大把機簡
你又講得岩 只不過出咁多機 不如做好 一 二 三部機 成日用機海戰術 一系就賣二個月唔賣 都唔明小米高層念咩 我對note 10lite有興趣 買唔到拉

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-11-26 01:31 AM 發表

你又講得岩 只不過出咁多機 不如做好 一 二 三部機 成日用機海戰術 一系就賣二個月唔賣 都唔明小米高層念咩 我對note 10lite有興趣 買唔到拉
唸起當年三星銀河機海, 依家小米真係好瘋狂
小米, 紅米, Poco
K30, K30 5G, K30i 5G,K30 PRo, K30S 至尊, K30至尊<----唔係留意開都好亂
完全係機海, 個人都比較反感, 俾1-2部有誠意好過662 732 都SUPOORT WIFI 6 , 但小米好似沒俾wifi 6=.=!
note 10lite 甘難買? 之前Fortress CSL 好似有野送
見官網都有貨

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-11-25 12:35 發表

唔覺,有幾垃圾?
垃唔垃圾都係睇價錢, 如果賣1000蚊, 點講都唔係會垃圾, 賣2000就係垃圾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 free33sky 於 2020-11-26 01:51 AM 發表

K30, K30 5G, K30i 5G,K30 PRo, K30S 至尊, K30至尊<----唔係留意開都好亂
完全係機海, 個人都比較反感, 俾1-2部有誠意好過662 732 都SUPOORT WIFI 6 , 但小米好似沒俾wifi 6=.=!
note 10lite 甘難買? 之前F ...
wifi6配到 都未必用到 要換新路由器  手機上未必用到那大上網速度 對做野 要求快傳輸別外講 k系列就哂氣 冇部出來令滿意 除左價錢 市場需求 至k30尊出個mtk比佢吹爆拉問題多多 用來紀念1999姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 free33sky 於 2020-11-26 01:51 AM 發表

note 10lite 甘難買? 之前F ...
系我 搞個855+ 1999紀念版 限量發算

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]